Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

OOTD – Zizzi Black Label Dress

Zizzi-Ambassador

Mekko – Dress Zizzi Black Label (L) // Sukkahousut – Tights Zizzi (52-56)
Zizzi Black Label Dress DSC_0098Zizzi Black Label Dress DSC_0156Zizzi Black Label Dress DSC_0067 Zizzi Black Label Dress DSC_0134Zizzi Black Label Dress DSC_0113

Kun Zizzin Black Label-kokoelma parisen viikkoa sitten saapui myymälöihin, sain minäkin muutaman vaatekappaleen mallistosta omakseni. Ehdottomasti suosikiksi nousi tämä musta mekko, jonka muuten simppelin mekon juju on tuo hartioilla ja hihansuissa olevat pitsit. Mekko on varsin ajaton ja sopii mielestäni monenlaiseen juhlaan. Viehätykseni mustia mekkoja kohtaan on ollut viime aikoina kova, joten ei varmaan yllätä, että ihastuin tähän.

Tekipä muuten hyvää hengailla eilinen ihan vaan yksin kotona tietokone koko päivän kiinni. Hain evääksi Subista patonkia ja sain järjestettyä vaatekaappiani siihen malliin, että kirppikselle lähtee taas iso määrä vaatteita. Elättelen toiveita vielä syyskuun aikana järkättävästä kirppiksestä Hakaniemessä meidän toimistolla, viime kerta kun oli niin onnistunut. Ainut vaan, että taitavat nuo viikonloput täyttyä jo hyvää vauhtia, mutta miten olisi muutaman tunnin ”avoimet ovet” joku ilta ihan arkena esim. klo 16-19? Mietitään!

Mutta mitäpä pidätte mekosta?

Mekko, sukkikset ja kengät blogin kautta saatu.

0

0 Comment

 1. Nimetön says: Vastaa

  Kirppis olisi ehdottomasti saatava! 🙂

  0
 2. Ihana mekko! Mitä tykkäät noista zizzin sukkiksista? Mun pitäisi löytää uudet luottosukkikset kun edellisiä ei taideta valmistaa enää. Yleensä niissä on aina vyötärö niin kireä että puristaa, niin löysä että putoo päältä, tai sit ne on niin lyhyet ettei saa vedettyä ylös asti. Ei jaksais tehdä enää virheostoksia…

  0
 3. Heippa 🙂

  Kirppis enemmän kun tervetullut!

  0
 4. Arkinen mekko mutta ei paha. Älä roikota päätä, näyttää kuin sull ei olis yhtään kaulaa.

  0
 5. Upeita kuvia! Todella kaunis mekko. Ja kaunis nainen myös. 🙂

  0
 6. Pitsit näyttävät kivalta tuossa mekossa, mutta parasta asussasi ovat kengät! Näytät kauniilta kuten aina.

  0
 7. Sniskan says: Vastaa

  Olet ihan mielettömän kaunis näissä kuvissa! <3

  0
 8. Mekko näyttää hyvältä. Tykkäsin muutenkin tästä mallistosta, mutta mikä pettymys, kun Ideaparkin myymälään oli tullut ”huimat” kuusi mallia koko mallistosta. Tiedätkö mikä Jumbon liikkeen tilanne on ja mitähän sinne on saatu Black Labelista?

  0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM