Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

OOTD – RIP Red Skirt

Voin kertoa ihan viime viikon omakohtaisella kokemuksella, että näin kirkkaan punaisella hameella ja hameeseen mätsäävillä huulilla saa kyllä huomiota ja pitkiä katseita. Tämä asu päällä hengailin toimistolla torstaina ja itse hame on löytö Hannan kirppiskasasta toukokuulta. Olen käyttänyt hametta nyt kesällä pariin otteeseen, se on ollut vilpoisa ja rento päällä, mutta nyt menin tuhrimaan sen helman öljyyn(?) ja joudun heittämään luultavasti koko hameen pois. Jote RIP vaan sinä punainen hame!

Pois tekisi mieli heittää pätkä myös tuosta tukasta (mikä aasinsilta), joka on siis värjätty viimeksi tammikuussa Olia-kampanjassa ja leikattu viime marraskuussa. Tuolta latvasta puskee taas vanhat värit läpi ja pitäisi vaan selvitä varaamaan leikkausaika Simolle. Mietin, josko leikkaisin taas pitkästä aikaa otsiksen ja jättäisin värjäyksen tällä kertaa kokonaan väliin, tuo oma väri kun on tosi kiva ja otsis voisi tuoda lookkiin kaivattua vaihteua. Toisaalta otsiksen kasvattamisessa on taas oma hommansa ja luultavastihan kyllästyn siihen taas parissa viikossa. Samoin omalla värillä hiukset rasvoittuvat huomattavasti nopeammin kuin värjättyinä, joten täytyisi päivittää myös sampoo esim. volyymiä antavaksii. Ei sillä, kyllähän minä kuivashampoota läträän tukkaani vähintään joka toinen päivä, mutta kivahan se olisi jos hiukset pysyisivät ”puhtaina” enemmän kuin pari tuntia.

Jakku – Jacket Torrid (2) // Laukku – Bag Urban Outfitters // Hame – Skirt 2nd hand // Toppi – Top Primark (UK20) // Kengät – Shoes TOMS (40,5)
Punainen hame DSC_0452Punainen hame DSC_0448 Punainen hame DSC_0470

0

0 Comment

 1. voisko sen lyhentäää sen hameen? :–)

  0
 2. Nimetön says: Vastaa

  Älä pois heitä, tuunaa vähän!
  Peitä tahra painamalla kangasvärillä päälle joku kuvio tai kuva. Esimerkiksi mustalla värillä tyylikäs siluetti.

  0
 3. Nimetön says: Vastaa

  Moi Mimmi! Ennen kuin heität upean hameesi pois, koita saako käsitiskiaine Fairy mitään aikaiseksi öljytahralle. Itse olen sillä pelastanut pari vaatekappaletta roskikselta 🙂

  0
 4. Kokeile tahraan sappisaippuaa jollei Fairy tehoo! Mulla sappisaippua poisti jopa 1,5v vanhan ketjurasvatahran!

  0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM