Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

OOTD – #ImNoAngel

Tuo edellisessä postauksessa vilahtanut t-paita herätti jo FB:ssä kyselyjä mistä se on. Paitahan on siis Lane Bryantin #ImNoAngel -kampanjan paita ja itse kampanja herätti huomiota keväällä mm. somessa. Omia kuviaanhan voi edelleenkin tägäillä esim. Instagramissa tuolla #ImNoAngel -hashtagilla. Itse olen näissä kuvissa ilman meikkiä, varpaat upotettuna hiekkaan, lomafiilis tapissa ja kuvauspaikkana toimii mikäpä muu kuin Kuurin kynnäs.

Tuo kuvien punainen hame lensi muuten nyt roskikseen. Sappisaippuakäsittely ei auttanut (vaikka on yleensä tehonnut ihan kaikkeen) ja en jaksanut alkaa hametta lyhentelemäänkään. Veikkaan öljyn päätyneen hameeseen vasta öljytyistä liukuportaista ja jumahtaneen kankaaseen päivän aikana oikein imakasti. Kiitos vinkeistä, joita teiltä sain hameen pelastamiseksi! Nyt kuitenkin kävi näin. Täytyy jatkossa olla siis tarkempana maksihameenhelmojen kanssa liukuportaissa.

 

T-paita – T-shirt Lane Bryant // Hame – Skirt 2nd hand // Arskat – Sunnies Urban Outfitters // Laukku – Bag Marimekko
Im no Angel DSC_0147 Im no Angel DSC_0149

0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM