Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

OOTD – Batique Dress

Tämä batiikkikuosinen mekko on ehdottomasti yksi tämän kesän käytetyimpiä vaatekappaleitani. Ostin sen toukokuussa Lontoon Primarkista ja tämä taitaa olla oikeasti rantavaate, mutta taipuu esim. juuri mustan neuleen kanssa oikein mainiosti arkikäyttöönkin.

Tänään tepastelin tämän näköisenä työpäivän jälkeen Helsingissä, kun suhattiin Elsan kanssa työpäivän jälkeen Muotiratikan reitti ja käytiin myös ostoksilla pop up-myymälässä Stidilässä. Ostettiin molemmat Jatulin vanerista valmistetut korvikset ja sitten pyörittiin hetkinen vielä keskustassa Citycenterissä ja Forumissa, kunnes oli aika hypätä taas kuuden bussiin kotia kohti.

Eilinen koko päivähän meni Tampereella ja jäin vielä illasta Helsinkiin Pepin luo yöksi, eli nyt oli ihan kiva tulla kotiin, varsinkin kun Matti oli vihdoin löytänyt kaupasta Omar-jäätelöä (Pätkis oli jo myyty loppuun buu). Nyt siis pyörii sarja, kanasalaatti on jo masussa ja kohta on aika jätskin ja iltalenkin. Huomenna sitten taas toimistolle, ihan kiva, että nämä hyvät kelitkin alkoivat nyt kun ei enää päiväsaikaan ehdi niistä nauttimaan. No, onneksi kohta on taas viikonloppu.

Mekko – Dress Primark (UK20) // Arskat – Sunnies Monki // Neule – Cardigan Carlings (L) // Kassi – Bag Zizzi // Kengät – Shoes TOMS (40,5)
Batiikkimekko DSC_0474 Batiikkimekko DSC_0477 Batiikkimekko DSC_0515

0

0 Comment

 1. Iiihana mekko!! ?

  0
 2. Mistä saa pätkisjäätelöä?? Miten on voinut mennä ohi, että sellaistakin on.

  0
  1. Ne on vasta tulossa kauppoihin (sellasessa Ben&Jerry’s tyylisessä purkissa) ja ite oon metsästänyt pari viikkoo jo. Tuntuu olevan aika suosittua! ?

   0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM