Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Kesäkosmetiikkaa!

En tiedä teistä, mutta minun tulee läträttyä kesällä kosmetiikan kanssa lähes yhtä paljon, kuin talvella, tosin keskityn enemmän esim. hiuksiin ja vartaloon, kuin nassuun ja usein kesällä tuleekin vedettyä menemään ilman meikkiä ja aurinkolasit päässä, korkeintaan huulikiilto huulilla.

Viime keväänä kosmetiikkaa tipahteli testiin ihan kiitettävästi, mutta tässä muutamat, joihin olen kesän aikana ihastunut.

2015 Uutuus kosmetiikkaa DSC_0007

Lumene lähetteli optimistisena aurinko- ja after sun-tuotteet testiin jo alkukesästä, mutta nämä pääsivät käyttöön vasta Baltiassa ja viime viikkoina, kun ollaan hätyytelty hellelukemia ihan täällä Suomessakin. Kolkyt on muuten aika pätevä aurinkosuoja, jolla aloittaa ja jolla viettää myöhemminkin kesällä esim. koko päivä rannalla (toki rasvaa välillä lisäten). Tykkään tästä kaksikosta kovasti, eivät tahmaa ja after sun viilentää mukavasti iholla.

2015 Uutuus kosmetiikkaa DSC_0010

L’Oréalin Infallible Le Gloss-uutuushuulikiiltoja on kesän aikana pyörinyt kesäkassien pohjalla kolmea eri sävyä (106, 101 ja 104). Käytetyin on ehdottomasti ollut näistä tuo keskimmäinen eli 101 Girl on top. Persikka on näytellyt muutenkin vahvasti roolia tämän kesän meikissäni ja äskenkin lakkasin kynnet persikkaisella oranssilla…

2015 Uutuus kosmetiikkaa DSC_0016

Kuten sanoin, persikka on viihtynyt kynsillä läpi kesän ja tuo vasemman puoleinen lakka onkin koko kesän käyteytin. Se on matkannut mukanani niin mökillä, kuin ulkomaillakin. Nämä kaikki kolme ovat Essien kesä 2015 kokoelmasta sävyt Peach Side Baby, Chillato ja Sunset Sneaks.

2015 Uutuus kosmetiikkaa DSC_0216
Nämä Davinesin ihanuudet eli Minu-sampoo, hoitsikka ja hoitonaamio ehtivät juuri loppumaan. Tykkäsin kovasti ja olivat sopivan kosteuttavat kesähiuksilleni. Kerran muuten suihkussa metsästin hyttystä ja en enää yhtäkkiä löytänyt sitä mistään. No seuraavana päivänä avasin tuon hoitoainepurkin ja se pötkötti siellä. Mysteeriksi jäi, miten se oli sinne päätynyt, koska korkki oli kuitenkin mielestäni kiinni. Kieltämättä huvitti. (Joo, tiedän, mulla on varsin tapahtumarikas elämä!)

2015 Uutuus kosmetiikkaa DSC_0221
Näitä kasvosuihkeita tykkään pitää mukana esim. matkoilla ja kesällä nämä viilentävät kivasti. Jos en ihan valehtele niin tämä La Roche-Posay:n suihke taisi tulla keväällä LivBoxista? (En valehdellut, toukokuun boksissa näkyy olleen!)

2015 Uutuus kosmetiikkaa DSC_0226
Victorias Secretin pieni body mist-pullo löytyy aina laukusta ja nämä ostin Lontoosta toukokuussa. Setissä oli myös kolmas suihke, joka oli kuvaushetkellä hukassa jossain niistä kesäkasseistani… Nämä ovat ilmeisesti tämän kesän limited edition tuoksuja.

2015 Uutuus kosmetiikkaa DSC_0229
MACin Wash&Dry -kokoelma tuli ja meni, minä sain kokoelmasta tämän huulikiillon (Domestic Diva). Ihanan kesäpinkki!

2015 Uutuus kosmetiikkaa DSC_0222
Yöpöytähuulirasvani koko kesän ajan on ollut niin ikään toukokuun LivBoxista putkahtanut Nivean ihana kookoshuulirasva. Kookos ja kesä, paras pari mitä tiedän!

Sellasia lemppareita kosmetiikkapuolella kesällä 2015!

Ps. Muistathan minut myös Instagramissa, Bloglovin’issa ja Blogilistalla! ♡

0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM