Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Tanskan MBMJ-tuliaiset

Olin Tanskassa liikkeellä ainoastaan käsimatkatavaroilla ja koska käsipakaasi oli pakattu suoraan Savoon siirtymisen takia jo äärimmilleen, jäi shoppailut Köpiksessä tosi vähäisiksi. Kentällä kuitenkin selailin myymäläkarttaa ja bongasin listasta Marc By Marc Jacobsin liikkeen ja olihan sinne heti pakko suunnata.

Olin ajatellut, että hankin tablettiuutukaiselleni suojakotelon heti kivan tullessa vastaan ja puhelinkin kaipaili uusia piristäviä kuoria ja MBMJ:n myymälästä Kööpenhaminan lentokentältä löysin molemmat ja vieläpä -60% alelapulla varustettuna! Yhteishintaa näille jäi muistaakseni n. 45€, eli ei paha. Edellinen MBMJ sekoaminenhan tapahtui Brysselissä vuosi sitten, laukkuja en tällä kertaa uskaltanut edes vilkaista…

Marc By Marc Jacobs DSC_0471 Marc By Marc Jacobs DSC_0474 Marc By Marc Jacobs DSC_0480

0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM