Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Ravintolavinkki Pärnuun – Fookus

Palattiin eilen illalla kotiin Baltian reissulta. Oli oikein onnistunut 10 päivää ja alankin purkaa reittiämme ja tuota jäätävää kuvakertymää tänne blogiin vähitellen.

Laitetaanpa jakoon tähän heti alkuun eräs ravintolavinkki Pärnuun, nimittäin nautittiin toisen Eesti-päivän lounas Pärnussa Fookus nimisessä ravintolassa. Ravintola oli tosi kivan näköinen ja toi mieleen Berliinin (taas kerran) ja tilasinkin heti juomaksi Fritz-Kolan raparperijuoman.

Otettiin tällä kertaa pääruuaksi kaikki sama naudanlihaburgeri (Kebab-burger), joka tarjoiltiin pitaleivässä. Tarjolla oli myös paikallisen pienpanimon olutta, jota miesväki aterialla maistoi. Annos oli ihan ok, mutta erityisesti pidin tuosta jälkkäristä, joista jokainen oli kyllä tosi taidokkaasti aseteltu esille. Oma valintani oli tuo alimmaisin, eli musta lettu jäätelöllä, kuivatuilla marjoilla, banaanilla, kinuskilla ja pähkinöillä.

Fookuksessa on tarjolla välillä myös livemusiikkia (tsekkaa Fookuksen FB) ja suosittelen ehdottomasti katsastamaan myös paikan aurinkoterassin, mikäli keli hellii, noissa eurolavasohvissa olisi nimittäin aurinkoisella säällä varmasti oikein kiva köllötellä.

Fookus
Kuninga 1
Pärnu

Fookus ravintola Parnu DSC_0871Fookus ravintola Parnu DSC_0918 Fookus ravintola Parnu DSC_0874 Fookus ravintola Parnu DSC_0887Fookus ravintola Parnu DSC_0883 Fookus ravintola Parnu DSC_0889Fookus ravintola Parnu DSC_0905 Fookus ravintola Parnu DSC_0892Fookus ravintola Parnu DSC_0909 Fookus ravintola Parnu DSC_0896Fookus ravintola Parnu DSC_0911 Fookus ravintola Parnu DSC_0901 Fookus ravintola Parnu DSC_0914

Lounas Fookuksessa saatu yhteistyössä Visit Estonian kanssa.

Ps. Muistathan minut myös Instagramissa, Bloglovin’issa ja Blogilistalla! ♡

0

0 Comment

  1. nooranen says: Vastaa

    Heippa! Pärjääkö suomenkielellä vai tilasitteko englanniksi? 🙂

    0
    1. Taidettiin tilata vähän suomella ja englannilla sekaisin. 😀 Lista oli kyllä englanniksi, joten siitä kun näytti, niin oikein meni. Huomaa myös toinen ravintolavinkki Pärnuun, jonka juuri julkaisin, peittosi jopa tämän herkullisilla ruuillaan: http://www.plusmimmi.com/2015/07/baltian-reissun-paras-ravintola/

      0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM