Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

OOTD – Asu Haapsalun asemalla

Haapsaluun ei kulje tänä päivänä enää junaa, mutta näyttävä rautatieasema, joka on muuten rakennettu Tsaaria varten tosi pitkäksi ja sopivasti kuoron levyisäksi toimi asukuvieni ottopaikkana sunnuntaina, kun piipahdettiin tsekkaamassa tuo suojelukohde. Asuna minulla oli matkavaatetusta parhaimmillaan, kesän lemppari Lumoan-mekko ja uudet laivasta 45€ hintaan hankitut TOMSit. Minullahan menee about yksi pari TOMSeja kesässä, joten musta oli näköjään tämän kesän värivalinta, vaikka kyllä kokeilin hennon vaaleanpunaisiakin. No onpahan vähän vaihtelua niihin ainaisiin mustiin VANSeihin, joihin itsekin olen jo aika kyllästynyt. Tuo Haapsalun asema oli ehdottomasti piipahtamisen arvoinen, vaikkei se Tsaari koskaan tuonne sitten selvinnytkään. Harmittaa ihan. No josko joku päivä vielä Haapsaluun pääsisi taas kiskoja pitkin!

Asu asemalla DSC_0814

Arskat – Sunnies Monki // Neule – Cardigan Carlings (L) // Mekko – Dress Lumoan (52) // Leggings Piruetti (L) // Laukku – Bag Marimekko // Kengät – Shoes TOMS (40,5)

Asu asemalla DSC_0815

Mekko blogin kautta saatu.

Ps. Muistathan minut myös Instagramissa, Bloglovin’issa ja Blogilistalla! ♡

0

0 Comment

 1. Hei, täällä toinen TOMS-suurkuluttaja 🙂

  Nyt kuule olisi kiva saada tarkempia tietoja, että mistä laivasta nuo Tomskut on hankittu ja sattuiko silmään, että oliko heillä myös lasten kokoja?

  Lisäksi onko antaa vinkkiä, missäpäin Helsinkiä noita myydään (jos edes myydään) kun ei ainakaan googlettelu tuottanut tulosta?

  Olisi tarkoitus näin maalaisena reissata sinne ensi kuussa ja olisi kiva tietää, minne sitä kannattaa suunnata uusien popojen toivossa! 🙂

  0
  1. Heippa, TOMS:it on kyllä huiput! 🙂 Me ostettiin omamme Viking Linen M/S Gabriellalta (maksoi 54€) ja tullessa katsastin Viking XPRSin valikoimat, niin sieltä ei TOMSeja ollenkaan löytynyt. En huomannut katsoa oliko lasten kokoja myynnissä ja en tosiaan tiedä Helsingin myyntipisteistä sen enempää, kun omani olen aina ostanut ulkomailta ennen näitä.

   Kivaa reissua sinulle! 🙂

   0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM