Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

OOTD – 20-luvun häissä

Eilen juhlittiin Matin serkun häitä Vantaalla. Teemana oli 20-luku ja ihmiset olivat panostaneet asuihinsa aivan huikeasti! Toki mekin sonnustauduttiin 20-luvun tyyliin ja haettiin inspistä niin netistä kuin The Great Gatsby leffastakin. Matille päätyi päälle mustan puvun lisäksi rusetti ja olkihattu ja minä juhlin seuraavanlaisessa kokoonpanossa.

Mekko – Dress 2nd hand (SimplyBe) // Kimono Zizzi (L) // Korut – Jewelry Seppälä // Laukku – Bag 2nd hand // Sukkahousut – Tights Vogue (44-48) // Kengät – Shoes Vagabond (40)
20 luvun haat juhla-asu IMG_9710 20 luvun haat juhla-asu IMG_9714 20 luvun haat juhla-asu IMG_9720

Taivutin hiukset laineille laineraudalla, heitin tuon Seppälästä hankkimani pannan (jota hieman tuunasin) päähän ja kieputin hiukset pannan ympärille. Tuota pantaa ja helmikorviksia lukuunottamatta kaikki asussa löytyi omasta kaapistani. Arvoin ensin kolmen eri mustan mekon kanssa, mutta päädyin kuitenkin tähän värilliseen, vaikka kyllä tuolla moni juhli mustassa mekossa, vaikkei sitä niin varsinkaan kesähäihin suositellakaan. Olin tosi tyytyväinen asuuni ja onneksi kelikin helli ja aurinko porotti täydeltä taivaalta.

Nyt on sitten tämän kesän häät paketissa. Seuraavia hääkutsuja odotellessa!

Sukkikset ja kengät blogin kautta saatu.

Ps. Muistathan minut myös Instagramissa, Bloglovin’issa ja Blogilistalla! ♡

0

0 Comment

 1. Ihana asukokonaisuus 🙂 jos meinaat joskus luopua mekosta, niin olen kiinnostunut ostamaan 🙂

  0
  1. Voi kiitos kovasti. Oli kyllä tosi hauska pukeutua pitkästä aikaa teemajuhliin. Minä pidän sinut mielessä, mikäli meinaan jossain vaiheessa luopua mekosta! 🙂

   0
 2. Ihanat hiukset sinulla!

  0
  1. Kiitos! 🙂 Ajattelin, että haluan mennä tuolla kampauksella tällä kertaa.

   0
 3. Kiitos blogistasi, olen nauttinut suunnattomasti lukiessani ja kuvia katsellessani. Plus-kokoisena koko ikäni olleena tyydyin jossain vaiheessa hyvin vaatimattomaan, mustaan, kaapumaiseen pukeutumiseen, kun aiemmin ei juuri muuta löytynyt. Viimeisen vuoden aikana olen taas alkanut löytää ja käyttää kauniita vaatteita, ja siinä olet ollut suurena inspiraation lähteenä. Oma tyyli on aivan hukassa edelleen, enkä useinkaan rohkene pukeutua niin näyttävästi kun haluaisin, olen suunnattoman epävarma kaikkien värien ja asusteiden suhteen. Kiitos olemassaolostasi ja upeasta blogista ☺

  0
  1. Voi, kiitos kommentistasi Anne. Lämmitti mieltä. 🙂 Sieltä se oma tyyli varmasti löytyy vähitellen! Onnea etsintään!

   0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM