Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Lumoan plussamekot in action!

Kerroin keväällä niistä Lumoan-merkin kuvauksista, joissa oltiin Elsan kanssa mekkomalleina. En kuitenkaan koskaan muistanut jakaa näitä varsinaisia otoksia, jotka löytyvät esim. Lumoanin nettisivuilta.

Lumoan teki siis tänä keväänä ekaa kertaa mekkoja myös meille plussakokoisille (koissa 48, 50 ja 52). Minä olen edelleen hulluna tuohon vihreään Iiris-tunikamekkoon, se on kiertänyt mukanani ahkerasti koko kevää ja kesän. Iiris sopii niin töihin, kuin edustustilaisuuteenkin ja kerää yleensä aina kehuja. Lumoanin mekoille ominaisena siinä on tuo ihana pitsikaulus ja malli on muuten vartalolle oikein armollinen. Plussakokoisten mekkojen valmistusta onneksi jatketaan ja kuulin huhua, että syksyllä plussamekkoihin on tulossa kaksi aikasta kivaa väriä, en malta odottaa! 🙂

lumoanLumoan 2lumoan5Lumoan kopiolumoan 7

Ps. Muistathan minut myös Instagramissa, Bloglovin’issa ja Blogilistalla! ♡

0

0 Comment

 1. Mikä koko sinulla on noista? Olen huomannut, että käytän samoja kokoja kuin sinä 😀

  0
  1. Mulla on koko 52. Mekko kutistuu hieman pesussa. 🙂

   0
   1. Kiitos! 🙂 Odotan innolla syksyn uusia värejä ja tilaan sitten 🙂

    0
 2. Mitä värejä on tulossa syksyllä? Tulispa violettia tai burgundya <3 Ja lisää erilaisia malleja!

  0
  1. Mä en uskalla vielä paljastaa, eiköhän kohta kerrota uudet värit! 🙂

   0
 3. Tuo sun vihreä mekko on kyllä todella upea! Luinkin Elsan blogista aikoinaan tästä kampanjasta ja oli ihan mahtavaa että pääsitte noin pitkälle prosessiin mukaan! Bloggaaminen antaa kyllä todella hienoja tilaisuuksia, ei käy kieltäminen!

  hanna
  http://www.hannamariav.com

  0
  1. Joo, ei kyllä ikinä voi tietää mihin kaikkeen sitä pääseekään osallistumaan! 🙂

   0
 4. Hei ja kiva kun uusia värejä tulee! Jos Sinulla on vaikutusvaltaa asioihin, niin välittäisitkö viestiä ja kyssäriä, että voisiko mekosta saada vielä koon 54 markkinoille? Ostin nimittäin 52 ja se on ihan kiva – mutta minulle kuin iso t-paita. En voisi kuvitellakaan pitäväni sitä mekkona, juurikin vaikkapa pituuden vuoksi, se jää sen verran lyhkäiseksi. Kokoa isompi voisi toimiakin jo mekkona… Mutta kiva siis tuo ihan reilumpana paitanakin!

  0
  1. Kiitos palautteesta, laitan ehdottomasti eteenpäin! 🙂 Hyvä kuulla, että esim. tuota pituutta voisi hieman lisätä. Tuo on kyllä aivan tämän kesän lempimekko.

   0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM