Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Lauantai Ruisrockissa!

Huhhuh mikä Ruisrock! Palasin siis perjantai-iltana Savosta ja olin kotona puolen yön aikaan, lauantaina aamulla pitikin nimittäin jo olla klo 7:40 bussissa matkalla Turkuun treffeille Pharksun kanssa. 😉

Oli oikein onnistunut festarireissu, majoituin hotellissa ja palailin eilen kotiin jo yhdeltä päivällä, mutta silti eilen oli pakko ottaa kolmen tunnin päiväunet ja koko päivä lomaa blogistakin. Ei vanha näköjään enää jaksa! Ruisrockia oli itselläni jo kolmas vuosi putkeen ja onhan siellä aina mukavaa. Tänä vuonna en muuten edes kertaakaan kävellyt sitä tuskaista taivalta festaribusseille, tosin jonotin lauttaan illalla sitten senkin edestä. Kamera oli tällä kertaa visusti kotona, joten kännykkäkuvilla mennään! Päivittelin myös ahkerasti kuulumisia tuoltakin Snapchattiin, josta minut löytää nimellä PlusMimmi. 🙂

Ruisrock
– Minä ja Aurajoki, olin Turussa jo tosiaan 9:40 ja siitä olikin hyvä painella heti hotelliaamiaiselle tankkaamaan, jotta jaksaa koko päivän.
– Sannin keikka oli eka, jonka näin. On se vaan hyvä ja tuo YleX:n oma terassi oli loistopaikka katsastaa noita Rantalavan keikkoja.
– Törmäsin Eskoon pariinkin otteeseen lauantaina. Eskolla oli kova meno päällä! 😀

Ruisrock 2
– Jenni Vartiainen ja paahtava aurinko. Välillä tuntui, että tuonne sulaa, mutta onneksi oli suojakertoimet ja muut kohdillaan, niin auringonpolttamilta vältyttiin.
– SMC Hoodratsit lounalavalla
– Pepin kanssa mentiin asemiin Pharrelin keikkaa ennen jo hyvissä ajoin. Nähtiin Pharrell siis jo kolmatta kertaa.

Ruisrock 3
– Siinä se nyt on. Meidän Pharksu! ♡

Ruisrock 4
– Ajattelin alussa, että näinköhän herra jää vähän etäiseksi, mutta mitä vielä! Pharrell otti yleisönsä ja keikka oli taattua hittiä hitin perään täynnä. Ja mielettömät tanssijat kruunasivat koko shown. Tulin Turkuun siis täysin Pharrellin takia ja kyllä kannatti. On se vaan huikee kerta toisensa jälkeen.

Ruisrock 5
– Lähdin Pharrellin keikan jälkeen takaisin YleX:n pisteelle ja nappasin matkalta evääksi Street Gastron kojusta sandwichin. Oli hyvää, vaikka taas piti hieman jonottaa.
Ruisrock 6
– Meikän festarioutfit koostui tänä vuonna Zizzin mustasta mekosta, Primarkin pitsikimonosta, Niken släbäreistä, Monkin Aurinkolaseista ja MBMJ:n laukusta. Harmittaa etten älynnyt otattaa asusta kuvia ennenkuin vasta iltamyöhällä.

Ruisrock 7
– Siellä mä lymyilen YleX:n terassilla.
– Kasmir rantalavalla ja sitten olikin hyvä poistua jonottelemaan paattiin ja hotellia kohti. Tällä kertaa jäi siis Paperi T näkemättä, mutta ehtiihän tuota. Kolmen aikaan olikin sitten aika painaa pää tyynyyn ja siirtyä unten maille.

Sellaset festarit Turussa tänä vuonna. Kiva kun tulitte taas moikkailemaan! 🙂

Ps. Muistathan minut myös Instagramissa ja Bloglovin’issa ! ♡

0

0 Comment

 1. Oli kiva löpistä ja muista koulutuskahvit!…:)

  0
  1. Nyt kun tässä vähitellen palaa taas ruotuun ja työhommiin, pitää tosiaan sopia nuo koulutustreffit teidän poppoon kanssa! 🙂

   0
 2. Sun huulipuna ja Pepin mätsää aika hyvin! : )
  Mua harmittaa hiukan kun itse en päässyt tuonne Ruissiin. Tuntui, että silloin jokainen mun kaveri oli siellä, koska joka tuutista tuli fiilistelykuvia sieltä. : D eniten harmittaa kyllä Kasmirin ja Tuiskun keikat! Festareissa on aina jotain sitä omaa taikaansa. : )

  0
  1. Joo, me naureskeltiin aika paljon tolle vahinkomätsäykselle! 😀

   0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM