Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Kuulumisia road tripiltä Baltiasta!

Baltia Road Trip Kuulumiset DSC_0689DSC_0657 Baltia Road Trip Kuulumiset DSC_0980 Baltia Road Trip Kuulumiset DSC_1025 Baltia Road Trip Kuulumiset DSC_1038

Terveisiä vaan kamuset täältä Riikasta. Meidän sunnuntaina startannut Baltian road trip etenee siis aivan suunnitellusti ja kieltämättä tuntuu, kun oltaisiin oltu tällä reissulla jo paljon pitempään kuin kaksi yötä! Ensimmäinen päivä vietettiin tehokkaasti Haapsalussa kierrellen ja yö sympaattisessa majatalossa keskellä ei mitään. Eilen puolestaan hurautettiin aamusta Pärnuun ja touhuttiin kaupungissa päivä, jonka jälkeen ajettiin vielä kympin aikaan illalla Latvian rajalle motelliin nukkumaan.

Ai että kun meinasi siinä hieman jänskättää, kun ajeltiin ensin hieman harhaan ja luultiin yhtä aika ränsistynyttä rivaria meidän motelliksi. No selvittiin säikähdyksellä ja löydettiin hetken pyörimisen jälkeen oikeaan paikkaan ja saatiin vielä tingittyä majapaikka meille 15€/nuppi hintaan. Säästettiin aika huimasti, sillä Pärnu oli ihan täyteen ammuttu ja hotellien hinnat myös sen mukaiset. Tänään aamusta sitten lähdettiin kohti Riikaa ja seisottiin tovi jos toinenkin tietyöruuhkissa tuolla reilun 100km matkalla. No, mihinkäs tässä lomalla kiire on!

Täällä Riikassa on ehditty jo Pepin kanssa sushille ja äsken tulin juuri pedikyyristä, jossa nukahdin pari kertaa tuon puolentoista tunnin session aikana. Otin myös elämäni ekat geelilakkaukset varpaisiin ja nyt pitäisi kyllä pärjätä siistein kynsin ja silojaloin koko kesä… Nyt odottelen Peppiä pedikyyristä ja poikia saunomasta (ollaan muuten kylvetty täällä joka päivä), jonka jälkeen lähdetään vielä syömään jonnekin, ehkä valitaan tän illan ravintola randomisti vaan vanhassa kaupungissa palloilemalla.

Täällä Riikassa vietetään kolme yötä ja jatketaan matkaa Liettuaan vasta perjantaina. Tarkoituksena on piipahtaa Jurmalassa ja nauttia kaupungista. Toivon totisesti, että täällä paistaa, lämpöä kun on luvattu vain reilu parisenkymmentä, ei yhtään sen enempää, joten mistään hulluista helteistä ei täälläkään kyllä pääse nauttimaan. Terkkuja sinne!

Ps. Muistathan minut myös Instagramissa, Bloglovin’issa ja Blogilistalla! ♡

0

0 Comment

 1. Ah, tuo kestolakkapedikyyri ois ihana!

  Saisko laseihin muuten hauista seuraaviin kuviin?

  0
  1. Toi on aivan loistava! Suosittelen! 🙂

   LOL. Toive välitetty eteenpäin! 😀

   0
 2. Millanen hintataso oli tossa sushi mestassa?:) ja tärkein, oliko hyvää?:) elokuussa reissu tiedossa!

  0
  1. Voi, Riika on ihana! 🙂 Tosin ei ehkä niin edullinen mitä ajattelin. Sushimestassa löytyi tosi edullisestikin susheja, mut oisko tuo minun setti (oliko kolme settiä) ollut yhteensä about 20€. Ja oli ihan tosi herkullisia!

   Suosittelen etenkin Elisabetes-kadun Radisson Blu-hotellin Olympic Casinon yhteydessä olevaa sushimestaa. Aivan loistavat sushit. Käytiin kahdesti. 🙂 Ja toki kannattaa käydä tuolla Radisson Blu:n Skybarissa 26 kerroksessa nauttimassa myös drinkit (ihanat mojitot!) ja ihastelemassa Riikan maisemia! 🙂

   0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM