Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Joensuu, beibe!

Joensuu DSC_0280 Joensuu DSC_0282 Joensuu DSC_0286 Joensuu DSC_0288 Joensuu DSC_0291 Joensuu DSC_0299 Joensuu DSC_0304 Joensuu DSC_0310Joensuu DSC_0308 Joensuu DSC_0318 Joensuu DSC_0324 Joensuu DSC_0326 Joensuu DSC_0329 Joensuu DSC_0331 Joensuu DSC_0332 Joensuu DSC_0340

Otettiin kaupunkeja viime viikolla idästä haltuun oikein urakalla, kun yhtenä päivänä valloitettiin myös Joensuu. Sisko miehineen asuu ko. kaupungissa ja mentiinkin äitin kanssa saattelemaan sisko vaihtoon Intiaan. Olin pitkään haaveillut lounaasta Hyve&Pahe-ravintolassa, jossa siis saa valita kupillisen kasviksia, lisukkeen sekä kastikkeen ja ne sitten wokataan sulle herkulliseksi annokseksi nuudeleiden kera. Voin suositella oikein lämpimästi, itse otin wokkini katkaravuilla ja ei tarvinnut kyllä pettyä.

Jälkkärit nautittiin sitten kioskissa torin kulmalla, jossa tarjolla oli Joensuulaisia jätskejä. Neljän euron kuppiin (jossa oli kyllä tekemistä, se pienempi olisi riittänyt mainiosti) päätyi lakritsia, porkkana-raparperiä ja purkan makuista jätskiä. Aivan älyttömän hyviä ja tuoreita jäätelöitä, maut vaihtelevat kuulemma aina päivästä riippuen ja jätskit tuotetaan Joensuussa.

Aurinko paistoi ja torin lämpömittari näytti +25°C. Käyskenneltiin myös kaupoilla mm. Iso Myyssä ja tietysti torilla. Samoin metsästettiin Jykälle punkkilassoa paristakin eri apteekista. Joensuu on kyllä kiva kesäkaupunki, täytyy pistäytyä syksyllä uudelleen siskoa moikkaamassa, kunhan hän kotiutuu taas tuolta maailmalta. 🙂

Ps. Muistathan minut myös Instagramissa, Bloglovin’issa ja Blogilistalla! ♡

0

0 Comment

 1. Joensuu onkin ollut suosittu viime viikkoina, niin oikeasti kuin blogijuttuina.
  Ystäväni Katja kirjoitti kaupungista näin ja me vietimme syntymäpäiviäni siellä viime syksynä ja samalla kiertelimme kaupunkia, kameran kanssa, tietysti.
  Sinun jäätelökuvistasi puolestaan tulee melkein nälkäiseksi!
  Mukavaa kesänjatkoa!

  0
  1. Noniin! Joensuu on selkeästi kesän 2015 kaupunki! 🙂

   0
 2. Toi jäätelö! <3_____<3

  0
  1. Ei kyllä voi kuin suositella! 🙂

   0
 3. Nimetön says: Vastaa

  ihana blogi sulla! waude 🙂

  0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM