Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Hemmottelua Hedon Spassa Pärnussa

DSC_0920Hedon Spa Parnu DSC_0932Hedon Spa Parnu DSC_0924 Hedon Spa Parnu DSC_0927 Hedon Spa Parnu DSC_0930 Hedon Spa Parnu DSC_0933 Hedon Spa Parnu DSC_0934 Hedon Spa Parnu DSC_0935 Hedon Spa Parnu DSC_0938 Hedon Spa Parnu DSC_0941 Hedon Spa Parnu DSC_0943 Hedon Spa Parnu DSC_0944 Hedon Spa Parnu DSC_0947

Lounaan jälkeen meillä oli ohjelmassa kierros Hedon Spa&Hotel:issa aivan merenrannan tuntumassa. Päästiin kuulemaan paikan historiasta, näkemään hotellin sviitti (kuva merenrannasta napattu sviitistä käsin, aikamoiset näkymät siis) ja myös pulikoimaan pariksi tunniksi hiljaiseen spahan. Hiljaisen spa:n nimi tulee siitä, että spahan mahtuu kerralla vain 12 miestä ja 12 naista, joten tunnelma on erittäin rauhallinen varsinkin kun altaat ovat erillään toisistaan omissa huoneissaan.

Spasta löytyy mm. suola-allas (note to self, älä mene suola-altaaseen rikkonaisin kynsinauhoin), ulkoallas ja poreallas. Jokainen span kävijä saa mukaansa pussukan, joka pitää sisällään tuotteet spa-rituaalia varten. Tuo pussukka, kylpytakki ja tohvelit mukana sitten siirrytään pisteestä toiseen, tai kuljetaan spassa oman maun mukaan (kuten minä ja Peppi tehtiin). Oli ihanan rentouttava parituntinen ja kun ihan kirjaimellisesti meinattiin nukahtaa yhteen huoneista oli aika siirtyä pesulle ja illallistamaan. Menisin tuonne ehdottomasti uudestaan, tosin buukkaisin samalle reissulle myös jonkun ihanan vartalohoidon ja toki myös hotellihuoneen ko. hotellista. Harmi, että koko hotelli oli tällä kertaa täynnä, vain ainoastaan sviitti oli vapaana ja sen hinta ylitti meidän reissubudjetin.

Hedon Hotel & Spa
Ranna puiestee 1
Pärnu

Ps. Näytetään Pepin kanssa tuossa alimmassa kuvassa aivan joltain sumopainijoilta, jotka on parhaillaan lähdössä kehään. :´D

Spa-vierailu toteutettu yhteistyössä Visit Estonian kanssa.

Ps. Muistathan minut myös Instagramissa, Bloglovin’issa ja Blogilistalla! ♡

0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.