Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

#Acernoontea

Acernoontea Copenhagen Acer DSC_0048 Acernoontea Copenhagen Acer DSC_0054Acernoontea Copenhagen Acer DSC_0130 Acernoontea Copenhagen Acer DSC_0058 Acernoontea Copenhagen Acer DSC_0069Acernoontea Copenhagen Acer DSC_0066 Acernoontea Copenhagen Acer DSC_0082 Acernoontea Copenhagen Acer DSC_0085 Acernoontea Copenhagen Acer DSC_0098 Acernoontea Copenhagen Acer DSC_0103 Acernoontea Copenhagen Acer DSC_0115 Acernoontea Copenhagen Acer DSC_0135 Acernoontea Copenhagen Acer DSC_0137

Acer kutsui minut ja muutaman muun bloggaajan viime viikonlopuksi Köpikseen ja lauantaina kokoonnuimme iltapäivästä Skt. Petri hotellin (joka muuten oli oikein kiva vanhaan ostoskeskukseen kyhätty design hotelli ihan Köpiksen keskustassa) sviittiin kuulemaan pian kauppoihin saapuvista uutuuksista ja nauttimaan iltapäiväteetä ja kielen mukanaan vieviä leivoksia, jotka oli suunniteltu kolmen eri uutuuskonetyypin mukaan. Lempparini leivoksista oli ehdottomasti mustasta hevipelaajille tarkoitetusta koneesta inspiraationsa saaneet mustat vadelmamoussetäytteiset macaronsit ja kaikista koneista puolestaan eräs virtaviivainen ja muotoilultaan MacBook Airia muistuttava valkoinen alumiininen kaunotar.

Tapahtumasta sain testiin myös kuvissakin näkyvän tekstuuripintaisen niinikään valkoisen Aspire Switch 10 E:n, josta saa näytön näppärästi irti tabletiksi. Tablettia ei minulla tällä hetkellä olekaan, kun lahjoitin oman Ipad 2:ni tänne mökille netissä surffailua varten ja sanotaanko näin, että vaikka Macin nimeen edelleen vannonkin, niin tuo Windows ei tuntunut vuosien jälkeen yhtään hassummalta, varsinkin kun koneesta löytyy kosketusnäyttö ja muut herkut. Edellinen käyttökokemukseni Windowsista taitaa olla XP, eli muutama vuosi on jo ehtinyt vierähtää Macin maailmassa. Windows 10:n jälkeen ei kuulemma uusia versioita olekaan tulossa, eli hyvä niin.

Olen lauantain jälkeen katsellutkin jo tyytyväisenä useamman jakson tuota OITNB:ä uudelta tabletiltani ja hintaansa nähden (vajaa 300€) on tuo kone oikein oiva peli. Taidan siis uskaltautua viemään tämän MacBook Airini huoltoon, kun kakkoskannettavan paikka on kerta nyt täytetty. Uskon, että tuolla läppärillä pärjää oikein mainiosti myös esim. reissuissa. Ainut huomaamani miinus on muistikorttipaikan puuttuminen, mutta koneesta löytyy kyllä Micro SD-muistikortinlukija. Äidin ekat sanat muuten olivat tuon Aspire Switchin nähdessään, että ”Jassoo ja tuohan ois äitille oikein sopiva”, ei tosin taida äiti saada uutta konetta, vaan pidän tuon pienokaisen ihan itselläni.

 

Ps. Muistathan minut myös Instagramissa, Bloglovin’issa ja Blogilistalla! ♡

0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM