Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

OOTD – Flower Power!

Meikä kotiutui juuri lentokentältä lenkiltä. Reippaillaan siis Jykän (ja Matin) kanssa tuonne lentokentälle pällistelemään harva se ilta ja ihastelemaan toisinaan myös nousevia ja laskeutuvia koneita, mutta suurimmaksi osaksi aurinkoa tai sen laskua. On ehdoton lempparipaikkani, kuten jo hiljattain mainitsin ja tänä vuonna sinne on ilmestynyt myös pari penkkiä! Voi tosiaan ihan rauhassa fiilistellä ja istuskella nauttimassa luonnosta tai niistä lentsikoista.

Nämä asukuvat eivät kuitenkaan ole (taas) lentokentältä, vaan aivan toiselta puolelta Nummelaa, josta löytyy rantaa ja vehreyttä ja jonne tuntuu nousevan omakotitaloja tällä hetkellä oikein urakalla. Harmi että tuo kuvissa näkyvä järvi ei oikein ole uimakuntoinen, oikeastaan täältä Nummelastahan ei oikein löydy kunnon uimarantaa ja se kyllä harmittaa. Haaveilen kyllä kesällä pääseväni taas Sääksjärvelle uimaan ja arskaa ottamaan, viime kesän reissu kun oli tosi onnistunut.

Asusta sen verran, että olin heittänyt mustaan lempikokonaisuuteeni kirsikaksi kakun päälle tuon kukkajakun. Aika pirtsakka ilmestys kieltämättä ja ehdottomasti minun näköinen jakku. Ostin tämän Hannalta Lontoon reissulla kaapista pölyttymästä ja olen siihen kyllä kovin tykästynyt. Hyvä ostos siis!

Jakku – Blazer 2nd hand // Mekko – Dress Junarose (L) // Leggings Piruetti (L) // Slip Ons VANS (9,5)
Kukkajakku DSC_0005 Kukkajakku DSC_0007 Kukkajakku DSC_0029

Translation: My flower power 2nd hand blazer from Hanna’s closet is so lovely! <3

Ps. Muistathan minut myös Instagramissa, Bloglovin’issa ja Blogilistalla! ♡

0

0 Comment

 1. Mitä mieltä olet tästä bellablogien ympärillä kuohuvasta myrskystä ja kovasta kritiikistä?
  Moni on harmitellut, että sinun blogisi on heidän portaalin alla, koska aikovat boikotoida koko lafkaa tästedes.
  Itse en ajattele kyllä näin karskisti, ja aion jatkaa lempiblogieni lukemista (joista yksi on sinun), oli ne minkä portaalin alla tahansa. Ja kyllähän jokaisella tarinalla on aina kaksi puolta.

  Mukavaa kesää! 🙂

  0
  1. Tilanne on todella ikävä, mutta onneksi asianomaiset selvittelevät asiaa ja siitä varmasti tiedotetaan lisää kun sen aika on.

   Kiva kuulla, että jatkat blogini lukemista, vaikka se Bellassa myös jatkossa sijaitseekin. Kieltämättä arvostan sitä, että asioista otetaan ensin selvää tai annetaan edes mahdollisuus, ennenkuin tehdään hätiköityjä johtopäätöksiä esim. laittamalla välittömästi portaalin kaikki blogit boikottiin. Kiitos siis siitä! Aurinkoa kesään myös sinne! 🙂

   0
   1. Tässä vielä toimarimme julkaisema tiedote tästä aiheesta:

    Bella-blogeja koskevasta keskustelusta

    Viime viikolla startannut somekeskustelu portaalimme toiminnasta on herättänyt lukijoissamme paljon kysymyksiä ja syviä tunteita.

    Keskustelun johdosta varmistimme lakimiehemme kanssa, että olemme toimineet lain mukaisesti bloggaajien sopimusten ja tekijänoikeudellisten asioiden osalta.

    Ennen kaikkea keskustelu on koskenut kuitenkin koettua epäoikeudenmukaisuutta ja kiusaamista. Tämän selvittäminen on vaikeampaa, koska tunteet ovat pelissä, ja koska keskustelussa on myös useita väärinkäsityksiä.

    Kun toimintaamme koskeva keskustelu on kuitenkin tällaisia herättänyt, otan asian korjaamisen todella vakavasti. Haluan korostaa, että en missään muodossa siedä kiusaamista. Pahoittelen luonnollisesti kaikkea omalta puoleltani synnyttämää mielipahaa. Sellaisen synnyttäminen ei missään tapauksessa ole koskaan ollut tarkoituksenani.

    Muutamia keskeisiä väärinkäsityksiä haluan kuitenkin oikaista. Emme ole palkanneet uusia kirjoittajia Paskat Kirppislöydöt -blogiin.

    Emme myöskään ole vakoilleet kenenkään sähköpostia. Suljimme sähköpostin, kun saimme bloggaajalta viestin, että hän on siirtynyt toisen sähköpostin käyttöön. Sähköposti palautettiin kuitenkin välittömästi bloggaajan pyynnöstä. Sähköpostimuutokset tehdään sähköpostitilien hallintatyökalulla, jonka kautta itse posteihin ei ole pääsyä.

    Mikäli Paskat Kirppislöydöt -blogissa on edelleen blogin entisten kirjoittajien tekstejä, joita he haluavat sieltä poistettavan, pyydän bloggaajia olemaan suoraan yhteydessä meihin, jotta asia saadaan kuntoon.

    Olen yrittänyt ottaa kumpaankin bloggaajaan yhteyttä toivoen, että voisimme sopia asian. Toivon, että saamme keskusteluyhteyden auki pian, niin voimme hakea sovintoa myös kahdenvälisesti.

    On selvää, että käsittelyssä olleet asiat eivät ole kaikilta osin menneet niin kuin pitäisi. Tätä pahoittelen. Vaikka blogiportaali on työpaikka siinä missä mikä tahansa muukin, voimme olla jatkossa hienotunteisempia. Keskustelen avoimesti nykyisten Bellan bloggaajien kanssa, miten he kokevat toimintatapamme heidän kanssaan. Jos toiminnassamme paljastuu tapahtuneen lisäksi puutteita, teemme parhaamme kehittääksemme toimintatapojamme entisestään. Haluan, että Bella-blogit on hyvä työympäristö bloggaajille ja antoisa portaali lukijoille.

    Bellablogien toimitusjohtaja Ulrika Hirvikallio-Setälä

    0
 2. Toivottavasti setvitään ja tiedotetaan, koska netti ei unohda ihan heti tällaisia juttuja. Oon todella pettynyt tähän meininkiin! Ylimielisyydellä ootte itsenne tähän kuseen saaneet joten vois olla aika korjata asennetta.

  0
  1. Tottakai selvitetään ja tiedotetaan. Näinhän asiat tehdään, mutta se ei valitettavasti yrityksen puolelta hoidu ihan sekunnissa. Tämä on todella ikävä juttu ja siihen suhtaudutaan myös asiaankuuluvalla vakavuudella.

   Yksityishenkilö ”saa” kyllä kirjoittaa nettiin ihan mitä tahansa, mutta myös siitä on otettava vastuu, kun asiaa lähdetään selvittämään. Toivottavasti nettikansa myös yhtä hanakasti muuttaa oman kantansa mikäli siihen on esim. tämän casen osalta tarvetta. 🙂

   Valoitatko vielä hieman tuota ylimielisyyttä?

   0
   1. Tässä toimarimme julkaisema tiedote tähän liittyen. 🙂 Toivottavasti selventää asiaa edes vähän.

    http://bellablogit.fi/tiedote/

    0
    1. vaikuttaa siltä että ensin kusetetaan bloggaajia ja toivotaan että päästään kuin koira veräjästä ja nyt ku nousikin kohu niin ootte uhkailleet bloggaajat hiljaisiksi ja luulette että tää unohtuu tiedotteella : ylimielistä enkä missään nimessä tahdo tai aio enää lukea bellablogeja/purkkimafiaa tän kommentin jättämisen jälkeen.

     0
     1. Ei pidä paikkaansa. Molemmat bloggaajat on kyllä asianomaisten taholta kontaktoitu, mutta eivät ole halukkaita keskustelemaan asiasta. Joka taas mielestäni on ainut keino, kuinka tällaiset asiat pitäisi ratkaista, eikä missään somessa puimalla. Mutta tämä nyt vaan on minun oma mielipide, ilmeisesti jotkut bloggaajat eivät ole samoilla linjoilla, vaan blogiin syydetään aina _ihan kaikki_. Tottakai yritys on aina näissä tilanteissa se iso ja paha, olipa asian oikea laita mikä tahansa, näin se vaan menee ja sille ei voi mitään.

      0
     2. Ja haluan vielä kommentoida sen verran, että itsehän (kuten ei moni muukaan Bellan bloggaajista) en kumpaankaan ”kohuun” liity yhtään millään tavalla, joten minusta on hieman mielenkiintoista että kirjoitat tänne, että OOTTE uhkailleet, kun asia ei tosiaankaan näin ole. 🙂 Blogin lukeminen taas on jokaisen henkilökohtainen valinta, mutta suosittelen ajattelemaan näitä asioita myös omalla järjellä…

      0
 3. Mikä jakku! Täydellinen!

  0
  1. Kiitos Ansku! On kyllä kunnon flower power-jakku! 🙂

   0
 4. Täällä naapurikunnassa on paljon uimakelpoisia järviä ja lampia, joten tervetuloa kesäretkelle tänne 😀 Kaupan päälle on myös mahdollista saada mopsiseuraa niin halutessaan!

  0
  1. Joo, ehdottomasti teen kyllä päiväretken sinne nyt kesällä (kun lomakin alkoi!). Tosin Jykä on tällä hetkellä Savossa, eli pitänee odotella kesänloppuun, että poika kotiutuu. 🙂

   0
 5. Nummelan kasvatti says: Vastaa

  Lyhyehkön pyörämatkan päässä vanhan turuntien (110) ja Hanko-Hyvinkäätien (25) risteyskohdassa on Nummelan lähin hyvä uimaranta 🙂 Omasta mielestäni Vihdin paras uimaranta löytyy otalammelta. Siellä on hyvä hiekkaranta ja on oikein viihtyisä. Kannattaa poiketa siellä nyt kesällä 🙂

  0
  1. Nummelan kasvatti says: Vastaa

   Jäi manitsematta että tuo lähin uimaranta on siis Myllylammella 🙂

   0
  2. Joo, Myllylammella on tullut kyllä käytyä, mutta on vaan harmillisen pieni ja kesähelteellä varsinkin aivan täyteen ammuttu. Otalammella en ole tainnut käydäkään, kiitos vinkistä! 🙂

   0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM