Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

OOTD – Camo girl

Nyt on pakko kyllä puhua pikkasen säästä. Edelleen useimpina päivinä tarttee takin ja paljailla kintuilla en ole uskaltautunut liikkeelle vielä kertaakaan, paitsi perjantaina Nummelan Citymarkettiin, jolloin jalassa oli myös ekaa kertaa tänä vuonna Birkenstockit! Eilen lämpötila huiteli jo 23°C, mutta tänään taas palattiin sateiseen keliin ja kymmenen astetta maanpinnalle. On tämä Suomen kesä vaan uskomaton keksintö! Minä ainakin oon jo ihan kypsä näihin alle kahenkympin tihkusadekeleihin!

Mullahan alkaa loma tämän kuun lopussa ja toivon totisesti, että lämpöä riittäisi heinäkuulle. Naapuri muuten luukuttaa parhaillaan seinän takana ”lomalla viimeinkin” ja kieltämättä nämä kaksi edessä olevaa viimeistä työviikkoa ennen lomaa tuntuvat ainakin nyt ajatuksen tasolla vääähän turhan pitkältä. Ei jaksaisi ei millään! Onneksi tuo juhannus katkaisee ensi viikon ja päästään piipahtamaan jo mökille Savoon. Ajatuksenahan minulla on siis viettää eka lomaviikko Savossa ja Jykä jää jo sinne kesäpojaksi juhannukselta. Jykähän viihtyy Savossa yleensä kesällä useamman viikon, niin mekin päästään vähän vapaammin reissuun. Huomenna vietetään muuten Jykän synttäreitä, herra täyttää jo neljä vuotta. Uskomatonta miten tämä aika menee, vastahan haettiin tuo mini-Elvis kotiin. <3

Viikonlopun ohjelmassa on ollut pihahommien lisäksi mm. Orange is the New Blackin tuijottamista ja pakko kyllä myöntää, että en ole edelleenkään oikein superfiiliksissä koko sarjasta. Onhan se ihan viihdyttävä, mutta silti odotan kokoajan enemmän. Nyt mennään jaksossa 7, joten vielähän tässä ehtii. Tämän lisäksi olen taas järkkäillyt kotia myös sisältäpäin ja katsonut tietysti nenä kiinni ruudussa Jukolan viestiä. Jukolan seuraaminen on jotenkin ihan älyttömän koukuttavaa ja viime yönäkin tuijotin viestiä puoli kolmeen asti yöllä. Olen ollut muuten joskus paikanpäälläkin Jukolassa, tosin en suunnistamassa vaan kannustusjoukoissa. Aivan mieletön tapahtuma kyllä.

Asusta sen verran, että meikä se vaan jumittaa näköjään yhä tuossa camo-kuosissa, vaikka sitä ei ole viime aikoina enää kovin paljon näkynytkään. No eipä tuo haittaa! Tämä asu päällä treffasin viime tiistaina pitkästä aikaa Timiä. Jätkä meinasi pistää vielä musaa ulos ennen juhannusta, joten eiköhän Timistä kuulla lisää heti ensi viikolla. Asukuvat kuvasi muuten Pauliina, joka on ollut jo parin viikon ajan meidän toimistolla työharjoittelussa. 🙂

Takki – Jacket 2nd Hand (UK24) // Mekko – Dress 2nd Hand // Leggings Piruetti (L) // Laukku – Bag Urban Outfitters // Kengät – Shoes Converse (US9)
DSC_0005 DSC_0006

Translation: Finnish summer +15°C. You need to wear jacket in june. I don’t like it!

Ps. Muistathan minut myös Instagramissa, Bloglovin’issa ja Blogilistalla! ♡

0

0 Comment

  1. Hauska sattuma et just lopetin jakson 7! Mun mies katsoi tätä Netflixissä ja hehkutti sarjaa. Mä olen kyl innostunut kans, mut kaivannut kans jotain…..toisaalta tykkään tästä todella paljon!! Olen nähnyt pari lyhyttä settiä seuraavalta tuotantokaudelta, joten ehdottomasti sinunkin kannattaa jatkaa katsomista!:-)

    0
    1. Joo! Eiköhän se loppua kohti taas parane! 🙂 Täytynee jatkaa taas viikonloppuna…

      0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM