Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Hej fra København!

DSC_0030 DSC_0150 DSC_0039

Terkkuja vaan täältä sateisesta Köpiksestä! Saavuin tänne eilen illalla ja sushin metsästyksen jälkeen olikin jo aika painua pehkuihin. Tänään onkin sitten tullut touhuttua hieman enemmän, josta lisää myöhemmin ihan omassa postauksessaan. Nyt hautaudun tänne parisänkyyn pehmeisiin lakanoihin katsomaan muutaman jakson OITNB:ä. Varsin villi lauantai-ilta siis täällä Köpiksessä… Mutta kuka noita kuppiloita tänä päivänä enää jaksaa, kun on mahdollisuus maata kaikessa rauhassa hotellihuoneessa Netflixiä tuijotellessa ja ehkä välillä pistäytyä vaahtokylpyyn? En minä ainakaan (eikä todistettavasti myöskään Emmi eikä Jenni).

Translation: Too tired to do anything here in Copenhagen! 😀

Ps. Muistathan minut myös Instagramissa, Bloglovin’issa ja Blogilistalla! ♡

0

0 Comment

 1. Mä en kestä! 😀 Aivan täsmälleen samat touhut oli meillä siis tahoillamme: Orange Is The New Black ja vaahtokylpy. 😀

  0
  1. Hahaha. Just parasta! 😀

   0
 2. Moi Mimmi!
  Löysin vanhoja postauksia (noin 2v sitten?) jossa sulla on päällä DKNY:n Cozy neule. Ihastuin siihen ja haluisin myös sellaisen, mutten tiedä mistä voisin sen enää löytää.. Onko sun oma ebaysta ja onko se kashmir-silkkiä? Onkohan M/L-kokoinen tarpeeksi reilun kokoinen tämmöselle n.44/46 kokoiselle? Kiitos paljon jos viitsit vastata 🙂

  0
  1. Mä oon ostanut ihan DKNY:n outleteista Jenkeistä omani. Molemmat on mulla muistaakseni kashmir-silkkiä. Ja M/L on reilu koko, joten sopii varmasti sulle! 🙂

   0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM