Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

#YVESROCHER #SPEAKINGCOLORS

Yves Rocherin kynsilakat ovat kokeneet viikko sitten täydellisen uudistuksen ja pääsin #SpeakingColors-kampanjan myötä testailemaan muutamia lakkauutuuksia.

Kynsilakkavalikoimasta löytyy yli 50 herkullista sävyä ja uutena mukana ovat myös 10 geelilakkaa, joihin itse erityisesti ihastuin. Tykkään geelilakoissa etenkin niiden nopsasta kuivamisajasta ja huolitellusta ilmeestä, jonka ne antavat käsille hetkessä.

Yves Rocher Speaking Colours DSC_0026 Yves Rocher Speaking Colours DSC_0036Lakat sisältävät elemihartsia, joka on Filippiineillä elemipuussa kasvavaa kasvipohjaista pihkaa ja se antaa lakoille aivan mielettömän kiillon. Kiiltävä lakka viehättää ainakin minun silmää tällä hetkellä pitkästä aikaa oikein kunnolla.

Yves Rocher Speaking Colours DSC_0171Sain testiin muutaman sävyn ”normaaleja” lakkoja, sekä neljä ihanaa hopeakorkkista geelilakkaa. Kaikissa lakoissa on samanlainen litteä ja leveä viuhkamainen sivellin, joka mukautuu kynnen muotoon ja jolla minunlainen kynsilakkatumpelokin saa lakattua kynnet siististi. Mielestäni lakat levittyvät kynsille hyvin ja etenkin noissa punaisen sävyissä jopa yksi kerros riittää peittämään hyvin.

Yves Rocher Speaking Colours DSC_0173Uutena vihdoin myös Yves Rocherilta löytyy nyt tuo asetoniton kynsilakanpoistoainepurkki, jonka nimeen itse vannon. Kynslakkojen ja poistoaineen lisäksi testipaketista paljastui lisäksi aluslakka, geelipäällyslakka ja pikakuivattaja. Tuo pikakuivattaja on muuten tosi näppärä ja toimiva tuote, nimittäin ainakin minulla jää kynsien lakkaaminen aina viimetinkaan, kun pitäisi olla jo menossa ja tästä on kyllä aidosti niissä tilanteissa apua.

Yves Rocher Speaking Colours DSC_0201Kynsillä sävyt 24. Rose Dahlia ja 51. Citron.

Yves Rocher Speaking Colours DSC_0183Tuo kynsilakanpoistopurkkihan toimii niin, että sormi dipataan purkkiin…

Yves Rocher Speaking Colours DSC_0189Pyöritellään kynttä vaahtomuovia vasten muutama sekunti…

Yves Rocher Speaking Colours DSC_0190Ja lakka on poistunut täydellisesti. Olen aivan myyty näille purkeille, ovat älyttömän helppoja ja nopeita, joten suosittelen lämpimästi kokeilemaan!

Yves ROcher geelilakatKynsillä 28. Framboise Intense, 24. Rose Dahlia ja 27. Rose Vif

Yves Rocher Speaking Colours DSC_0043

Yves Rocherilla on myös käynnissä kilpailu, jossa oman kynsikuvansa someen postaamalla voi voittaa kivoja palkintoja.

1. Lakkaa siis kynnet vähintään kolmella eri värillä, ota kuva ja jaa se Instagramissa, Twitterissä tai FB-sovelluksella.

2. Tägää kuvaan #Speakingcolors, #Yvesrocher, #Mielialasi jota lakkaus ilmentää (esim. #Happy, #Funny jne.) sekä maasi esim. #Finland.

Voittajia valitaan kolme joka viikko ja kisa on käynnissä 28.6. saakka! Onnea kisaan! 🙂

Ps. Yves Rocherin sivuilla on käynnissä sunnuntaihin saakka tarjous, jossa ensimmäisen ostoskoriin lisätyn tuotteen saa tilaajalahjaksi täysin ilmaiseksi! Menkäähän siis shoppailemaan vaikka näitä kynsilakkoja! 🙂

Ps. Muistathan minut myös Instagramissa, Bloglovin’issa ja Blogilistalla! ♡

0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM