Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Vielä ehtii!

Muistutuksena vielä, tuo Yves Rocherin etu, jossa ensimmäisen ostoskoriin poimitun tuotteen saa veloituksetta, on voimassa vielä tämän päivän, mikäli siis esim. nämä kynsilakat kiinnostelee, niin nyt on mahdollisuus saada vaikkapa yksi kokonaan ilmaiseksi.

Yves Rocher Speaking Colours kynsilakat DSC_0177 Yves Rocher Speaking Colours kynsilakat DSC_0212

Itse #speakingcolors -kilpailu jatkuu vielä 28.6. saakka, mutta palkintoja jaetaan joka viikko, joten mitä pikaisemmin osallistuu, sitä suurempi todennäköisyys on toki myös voittaa. Eli eikun vaan kipinkapin kynsikuvia jakamaan! Lisää näistä kuvan herkullisista lakoistahan kirjoittelin viime perjantaina.

Suloista sunnuntaita kamuset!

HUOM! Postaus sisältää mainoslinkkejä!

Ps. Muistathan minut myös Instagramissa, Bloglovin’issa ja Blogilistalla!

0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM