Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Serkun polttarit

Eilen vietettiin serkkutytön yllätyspolttareita (saman tyypin, jonka häitä juhlitaan 16.5.) ja meillä oli tosi hauska päivä. Polttariporukkaan kuului reilu kymmenen naista ja aloiteltiin heti aamusta Klaus K:n aamiaisella, jonka jälkeen siirryttiin entisen kimppakämppämme tiloihin Ratakadulle (jossa minäkin olen asunut 2004) pitämään euroviisuvisaa ja muistelemaan menneitä. Seuraava etappi oli Escape Room-pakopeli Korkeavuorenkadulla, josta päästiin tällä kertaa jopa ulos. Minähän olin käynyt vähän vastaavanlaisessa pelissä jo Kalliossa ja siellä jumituttiin viimeiseen lukkoon, kyllä ärsytti. Nyt oltiin aivan fiiliksissä, kun lukko toisensa jälkeen päästiin etenemään ja vietiin peli aivan loppuun saakka.

Escape Roomin jälkeen sporailtiin itsemme Alppilaan, jossa morsianta hemmoteltiin mm. jalkakylvyllä. Hierontaanhan morsio oli yhdessä välissä päivää jo ehtinytkin. Sitten vielä Töölöön italialaiseen syömään ja muut jatkoivat We Love Helsinki-tansseihin Korjaamolle, kun minä hyppäsin jo kympin aikaan Nummelaan menevään bussiin. Minulla olisi ollut vielä eräät tuparit Espoossa, mutta jäivät tällä kertaa väliin. Oikein kiva vappuaatto siis eilen vähän erilaisissa merkeissä.

Ps. Koska serkkuni lempinimi on Sorsa, oli meillä kaikilla jotain sorsamaista päällä, jengi oli panostanut kaikenlaisista kumiankkavirityksistä itse askartelemiinsa rintaneuloihin, mutta minä päädyin pistämään päähäni nuo Glitteristä ostamani aivan selvät sorsan pyrstösulat! 😉

DSC_0015IMG_7818.JPG DSC_0046kronikat DSC_0054
Translation: Yesterday was my cousin’s bachelorette party. We had so much fun! 🙂

0

0 Comment

 1. Herrrrrkullisen näköiset juhlat!! Nam ****

  0
  1. Oli herkulliset juhlat kyllä! 🙂

   0
 2. Hei wauu, hieno panta! Selvää sorsa-ainesta 😀

  0
  1. Eikö! 😉 Siinä vähän sinisorsan pyrstösulkia ja mitä näitä nyt on… 😉

   0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM