Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Keep calm and travel on!

Olen ennenkin maininnut alakulosta, jonka kohtaan usein matkalta kotiin palattuani. Reissun jälkeen useampi päivä voi mennä vähän masentuneissa fiiliksissä ja mikään ei oikein huvita (paitsi seuraavan matkan suunnittelu). Nyt eletään taas tätä kautta.

Onneksi viikonlopun kivat hääjuhlat hieman lievensivät ahdistustani, mutta tänään taas piti palata kirjaimellisesti maanantaihin ja löysinpä itseni suunnittelemasta siskon kanssa päivän reissua Tallinnaan (tapahtuu kuun lopussa). Onneksi työpäivän aikana säädin myös mm. ensi lauantaisia Bella-blogien 3v synttäreitä, joihin liittyy niin ikään laiva ja tavallaan myös matkustelu edes muutaman hassun tunnin ajan.

Mikäli en tekisi mitä teen, voisin hyvin kuvitella suunnittelevani ihmisille matkoja. Rakastan lentojen bongailua ja hotellien vertailua ja saan meidän reissuilla hoitaa nuo asiat yleensä aina itse. Monet kysyvät myös minulta vinkkejä, mistä löytyy edullisimmat lennot ja hotellit. Saan aivan äärimmäistä tyydytystä siitä, että saan buukattua hotellin jollain erikoistarjouksella tai löydän alekoodin, jolla säästän edes muutaman euron lisää. Lisäksi pidän matkakohteen Googlettelusta, mitä kannattaisi tehdä ja nähdä ja nykyään tallennan kohteesta erilaisia paikkoja puhelimeeni kohteen mukaan nimettyyn kansioonsa.

Tänään pyörittelin päässäni matkavaihtoehtoja kesälle ja sähköpostiin tupsahtaneet kesähinnat eivät ainakaan helpottaneet matkakuumeiluani. Voi olla, että tänä kesänä pysytellään koko loma Suomen rajojen sisäpuolella, olisi tietysti kiva välillä nauttia kunnolla Suomen suvesta ja matkustella pitkästä aikaa vaikka ihan rauhassa omalla entisellä kotiseudulla Savossa. Ja onhan täällä Suomessa niin paljon nähtävää ja koettavaa.

Tämä matkaltapaluumasennus on kieltämättä hieman hämmentävää, koska kyllä, myös minulla on reissuillani ikävä kotiin ja kotiin on tosi kiva palata. Aina se masennus kuitenkin vaan iskee ja yritänkin kehitellä itselleni mukavia juttuja aina reissun jälkeisiksi päiviksi. Silti tekisi vaan mieli hautautua petiin ja vetää peitto korviin (ja ostaa seuraavat lennot ihan mihin tahansa). Taidan lähteä poikien kanssa kävelylle, josko tämä taas tästä.

Kärsitäänkö siellä matkaltapaluumasennuksesta? Miten tästä olotilasta pääsee eroon?

keep-calm-and-travel-on

Ps. Muistathan minut myös Instagramissa, Bloglovin’issa ja Blogilistalla! ♡

0

0 Comment

 1. Oon siinä vaiheessa kun vertaan kaikkea ”Lontoossa kaikki on paremmin.” Onneksi tänään sain tietää, että kesäkuussa lennän muutamaksi päiväksi Brysseliin 🙂 Mut I feel you girl totaallisesti!

  0
  1. Joooo, mä huomasin, että pääset Brysseliin! Se paikka kyllä yllätti mukavuudellaan! 🙂

   0
 2. Mä Niin tiedän mistä sinä puhut. I Feel You! Toi tunne joka matkan jälkeen on musertava 🙁

  0
  1. No, onneksi yleensä on jo seuraava reissu suunnitteilla. Tai edes haaveissa…

   0
 3. Todellakin on matkakuume, joka ei ikinä hellitä! Aina pitää olla seuraava reissu suunnitelmissa!
  Minä matkaan tänä kesänä Kreikkaan ja pari kertaa Viroon. Rahat on tiukilla, mutta voisin tehdä vaikka päätöksen ostaa kaiken tarvittavan vain ulkomailta ^^

  0
  1. AIkamoinen kierre kyllä! 🙂 Meilläkin reissu Baltiaan tulossa, jeee!! 🙂

   0
 4. […] viikko on ollut hyvä. Kotiinpaluumasennus alkaa olla vähitellen selätetty ja kohta lähdetään Bella-porukalla vielä risteilemään ja […]

  0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM