Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Joogaa kurvikkaille! (+kokeilukoodi)

Yhteistyössä Yoogaia.

Yoogaia

Oletteko törmänneet jo nettijoogaan? Minä kuulin Yoogaian nettijoogapalvelusta ekaa kertaa joskus alkuvuodesta, mutta vasta kurvijoogan rantauduttua valikoimiin viime kuussa rohkaistuin vihdoin luomaan myös omat tunnukset sivustolle. Ideana Yoogaiassa on, että voit seurata ohjattua joogatuntia joko suorana tai tallenteena omalta tietokoneelta, tai kuten minä tein, suoraan Smart TV:n näytöltä.

Joogaa kurvikkaille

Olen testannut Yoogaialta jo parikin eri tuntia ja ihastunut yllätys yllätys etenkin kurvijoogaan. Yoga For Curvy Girls-tunnit on siis tarkoitettu kaikille, mutta etenkin meille pyöreille tyypeille. Liikkeissä otetaan hyvin huomioon suurempi keho ja kurvijoogan ohjaaja on itsekin plussakokoinen. En ole vielä ehtinyt mukaan livetunnille (tulee yleensä perjantai-iltaisin klo 18:15), mutta olen testannut tallenteista jo kaksi eri tuntia ja tykännyt kovasti.

JoogahommiaJoogaa netissa

Kurvitunnit eivät missään nimessä ole mitään pilipalijoogaa, vaan välillä joutuu ihan tosissaan yrittämään, että joihinkin liikkeisiin ylipäätään kykenee. Olen huomannut, että kaikkiin liikkeisiin ei ”normitunneilla” pyöreämpi yksinkertaisesti vaan pysty, mutta kurvijooga on heti isolle keholle huomattavasti armollisempi. Minusta on mahtavaa, että kynnystä joogaharrastuksen aloittamiseen madalletaan tarjoamalla meille pyöreille oma tunti osaavan ohjaajan opastuksella. Joogahan lajina parantaa ryhtiä ja lisää liikkuvuutta, vapauttaa endorfiiniä ja nostaa kehon energiatasoja sekä vapauttaa ja notkistaa kehoa. Onpa kurvijoogalla myös itsetuntoa kohottava vaikutus.

Joogaa lihaville

Toistaiseksi kurvijoogaa on tarjolla vain englanniksi, mutta ohjaus on selkeää ja ohjaaja Charlie Merton vaikuttaa oikein hurmaavalta tyypiltä. Kurvijoogan lisäksi meidän taloudessa on tykästytty puolen tunnin niska-hartiajumppaan, jota on harrastettu viime aikoina oikein porukalla. Täytynee testata lähiaikoina ennakkoluulottomasti noita muitakin tunteja Yoogaian valikoimista, tarjolla kun on niin pilatesta, kahvakuulaa kuin erilaisia rentoutustuntejakin.

Koodilla PLUSMIMMI2015 saat kaksi viikkoa ilmaista kokeiluaikaa Yoogaian tunneille. Koodi on voimassa 31.5.2015 saakka. Rekisteröitymään pääset TÄSTÄ.

Oletteko jo testanneet Yoogaian tunteja? Entäpä kurvijoogaa? Miltäpä vaikuttaa? 🙂

Translation: I liked Yoogaia’s Yoga for Curvy Girls a lot. Use code PLUSMIMMI2015 and get two weeks for free! You can try it here. 🙂

Ps. Muistathan minut myös Instagramissa, Bloglovin’issa ja Blogilistalla! ♡

0

0 Comment

 1. Ite kävin tuossa jokunen viikko sitten joogassa ensimmäistä kertaa ja päädyin testaamaan Hotjoogaa. Taivuin yllättävän hyvin,vaikka joissain liikkeissä tarvitsin kiiloja avuksi. Tuota koodia voisin hyödyntää ja kokeilla tuota kurvijoogaa,vaikuttaa nimittäin mielenkiintoiselta 🙂

  0
  1. Mä oon kans käynyt hot joogassa ja se teki kyllä hyvää! 🙂 Suosittelen kyllä kokeilemaan kurvijoogaa! Näppärä, kun voi harrastaa kotona milloin itelle sopii. 🙂

   0
 2. Yoogaia on niin loistava keksintö!! 😀 Kurvijoogaa en oo vielä kokeillu mutta muuta kyllä. Olin Buzzadorin kautta kuukauden testaamassa ja kehonhuolto oli näppärä hoitaa kotona. Livetunnille en ehtinyt mutta tallenteita käytin. Täytyypä nyt kokeilla kurvijoogaakin 😉

  0
  1. Niin on, aivan loistojuttu! 🙂 Kokeilehan kurvijoogaakin ja kerro mitä tykkäsit!

   0
 3. Enpä ole ennen joogannut missään, vaikka mieli on tehnyt jo pitkään. Nyt otin Mimmin koodilla 2 viikkoa ilmaiseksi ja alan testailemaan kurvitallenteiden kanssa, josko olisi mun juttu 🙂
  Kovasti tykkään ajatuksesta että kotona saa omassa rauhassa joogata 🙂

  0
  1. Minulle myös sopii tuo ajatus just kotona tekemisestä sillon kun itelle sopii. Ja onkin ollut ihan loistojuttu! 🙂

   0
   1. Harmi vaan kun tämä viikko on ihan ohjelmaa täynnä… Pitää katsoa josko ehtisin ennen perjantaita kuitenkin koittaa 🙂 Odotan innolla!!!

    0
 4. Olen myös kuullut joskus aikaisemmin tästä sivustosta, mutta sitten unohtunut. Nytpä sain sitten hyvän syyn liittyä ja ensimmäinen kurvijoogatunti tehty. Olipa mukavaa! Tykkään ideasta paljon ja mielenkiintoisen kuuloisia tunteja riittää. Ja voi jopa maksaa liikuntaseteleillä (sitten kokeilujakson jälkeen) 🙂

  0
  1. Mahtavaa!! Minusta tuo on loistoidea , saa tehdä just kun itelle sopii! 🙂

   0
 5. Iiiiks, mä haluun kokeilla!!!!! 🙂

  0
  1. Kokeilehan ja kerro mitä tykkäsit! 🙂

   0
 6. […] kun kirjoitin kurvijoogasta ja annoin teille koodin, jolla saa pari viikkoa käyttöaikaa Yoogaiaan? Koodi PLUSMIMMI2015 […]

  0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM