Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Bellan 3v synttärit!

Vietettiin eilen Bella-blogien 3v synttäreitä Eckerö Linen M/S Finlandian iltaristeilyllä keinuen. Laiva lähti kolmen aikaan iltapäivästä Helsingistä ja palaili takaisin satamaan ysin jälkeen. Meitä oli mukana yhteensä 11 naista ja kuuden tunnin miniristeilyn aikana ehdittiin mm. buffettiin syömään, PopUp Shop-myymälään Virolaisia herkkuja ihastelemaan, tuoksuttelemaan valehtelematta koko parfymeria läpi ja hamstraamaan Tax Free-hinnoin tuliaisia reput täyteen. Lisäksi istuttiin iltaa mm. Bar Naissaaressa sekä Suomenlahden suurimmalla kesäterassilla Bar Laiturissa laivan kannella.

Maihin emme tällä kertaa poistuneet, mutta näimme silti kauniin Tallinnan ja nautimme auringosta ja asukuvista hieman tuulisella kannella. Aivan loisto piipahdus ja irtiotto arjesta kuuden tunnin miniloman verran. Olisihan tuota laivailua jaksanut vielä helposti pari tuntia pitempäänkin…

Kun laiva palasi Helsinkiin illasta, osa porukasta allekirjoittanut mukaanlukien jatkoi vielä Nespresso Boutiquen 1v synttäreille. Siellä sitten vielä kahviteltiin ja herkuteltiin Street Gastron eväillä ja nautittiin mukavasta tunnelmasta huipputyyppien kanssa.

Aivan loistoisynttärit kaikin puolin, meillä on kyllä huikea blogijengi kasassa!

PS. M/S Finlandian miniristeily joko päivällä (klo 08.30–14.30) tai illalla (klo 15.30–21.15) hintaan 5€/hlö (voimassa kaikilla lähdöillä 5.7.2015 saakka). Varaa matka täältä tuotekoodilla KETU.

Eckero Line Bella 3v DSC_0090Eckero Line Bella 3v DSC_0086Eckero Line Bella 3v DSC_0113Eckero Line Bella 3v DSC_0110Eckero Line Bella 3v DSC_0107Eckero Line Bella 3v DSC_0115Eckero Line Bella 3v DSC_0092 Eckero Line Bella 3v DSC_0119 Eckero Line Bella 3v DSC_0137 Eckero Line Bella 3v DSC_0155Eckero Line Bella 3v DSC_0133Eckero Line Bella 3v DSC_0150Eckero Line Bella 3v DSC_0172 Eckero Line Bella 3v DSC_0193 Eckero Line Bella 3v DSC_0198

Ps. Muistathan minut myös Instagramissa, Bloglovin’issa ja Blogilistalla! ♡

0

0 Comment

 1. Oli kyllä mahtava päivä! <3

  Kotiuduin kolmen jälkeen ja hymyssä suin suuntasin unille! 🙂

  0
  1. Oli kyllä huiput kekkerit! Syksyllä uusiks… 😀

   0
 2. voi jospa oisin voinut olla muukaanaa!

  0
  1. Voihan hitto, ensi kerralla sitten! 🙂

   0
 3. […] Armanin Si –tuoksu. Kiitos Mimmi, joka nuuskuttelit nenäsi karrelle Eckerö Linellä kanssani taannoin, jotta lopulta löysin mieleiseni […]

  0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM