Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Suuri plussauimapukupostaus 2015!

Olen ennenkin postaillut plussauikkareista, kun esittelin vuosi sitten oman uimapukuvalikoimani. Sittemmin kokoelma on kasvanut vielä muutamalla fatkinilla, kokouimapuvulla sekä tankinilla ja tällä hetkellä en tarvitsisi oikeastaan yhtäkään uima-asua lisää, mutta niin vaan taas yksi kokouikkari ja yhdet Forever 21:n bikinit ovat matkalla luokseni… Omissa uima-asuissani olen huomannut sen, että mustaan korkeavyötäröiseen alaosaan on helppo yhdistellä kivoja yläosia, olipa kyseessä sitten tankini tai bikinit. Minusta on kiva, että monet tankinit myydään nykyään alaosasta erillään ja ei ole välttämätöntä ostaa alaosaa, vaan voi käyttää esim. hyväksi havaittua mustaa.

Tiedän, että monella XL-kokoisella uimapuvun löytäminen on melko haastavaa, joten toivottavasti saatte näistä kollaaseista edes jonkun verran vinkkiä uimapukuostoksille, nyt olen ainakin ajoissa liikkeellä tämän vinkkipostaukseni kanssa. Nämä uimapuvut ovat siis kaikki sellaisia, jotka mielelläni kelpuuttaisin myös omaan käyttööni ja pari näistä minulta itse asiassa jo löytyykin, mm. tuo Finnwear plussan siksakkuvioinen uimamekko (ei vielä nettikaupassa), joka on aivan paras ja on päätynyt käyttöön jo pariin otteeseen, Flamingossa ja Varsovassa. Näiden lisäksi plussakokoisia uimapukuja saa toki muualtakin (esim. Ellokselta), joten kannattaa pitää silmät auki kivojen yksilöiden varalta, uimapukuun kun hyvän kohdalle sattuessa kannattaa mielestäni vähän jopa sijoittaakin.

Uimapuku XL kokoiselle
// Pyöreät aurinkolasit Primark // Tankini Primark // Uimamekko Finnwear Plus //
// Uimamekko ASOS Curve // Tankini New Look Inspire //XL uimapuvut
// Uimamekko Finnwear Plus //
// Kaftaani ASOS Curve //
// Uimapuku JUNAROSE //Fatkini
// Uimapukupussit Primark // Bikinit ASOS Curve (housut) //
// Uimapuku Swimsuits for All x Gabi Fresh //
// Läpsyt Adidas, ASOS // Uimapuku Finnwear Plus // Fatkini XL swimwear
// Uimapuku Forever 21+ //
// Fatkini Forever 21+ yläosa + alaosa //
// Fatkini Forever 21+ yläosa + alaosa //
Uimapuku XL koossa
// Läpsyt Nike, ASOS // Fatkini Swimsuits for All x Gabi Fresh //
// Uimapuku Finnwear Plus //
// Hiuspanta Primark // Uimapuku New Look Inspire //

Translation : Some really cool swimwear from SS15 collections. I would love to have these all in my closet. I also hope summer here in Finland will be hot! 🙂

Ps. Muistathan minut myös Instagramissa, Bloglovin’issa ja Blogilistalla! ♡

0

0 Comment

 1. Äääääääää, Vähän toi kolmannen kuva kollaasin uimapuku on ihana! ❤️ Kerrankin ois hyvännäkönen plussakoon uimapuku mut en uskalla tilata kun en tiiä miten Forever21 koot tai palautuskäytäntö menee jos ei ookkaan hyvä 🙁

  0
  1. Minä en oo koskaan palauttanut, oon vaan myynyt eteenpäin, jos on ollut huono! 🙂

   0
 2. Heidi. P says: Vastaa

  Kiitti vinkeistä. Nuo korkeavyötäröiset alaosat on plussaa. Minä olen ollut ihan hukassa, kun en ole tahtonut löytää niitä mistään. Kiitti vielä <3 🙂

  0
  1. Kiva, että vinkistä oli apua! Ja hyvä että nuo myydään erikseen, minäkin tilasin tuolta yhden mustan alaosan varastoon. Ja hei nyt näyttäisi olevan vielä ilmaiset postikulut uima-asun tilaajalle! 🙂

   0
 3. Ihania uimapukuja, muutama oma suosikkikin löytyi tuosta.
  Muutenkin tuolla Forever 21:llä on ihania vaatteita, mut en ymmärrä niistä koko jutuista mitään.

  Mitä ne vaatekoot tarkoittaa esim niissä plusmalliston vaatteissa? Miten ne vastaa suomalaisia kokoja? Auta mua, oon liian laiska et netistä etsisin. 😀

  Suuri kiitos jo etukäteen 🙂

  Lyyli

  0
  1. Suosittelen mittailemaan (sieltä löytyy ne taulukot) koska minusta tuntuu, että nuo koot on jotenkin muuttuneet tässä, nimittäin nyt 3XL:t jota yleensä oon ottanut oli nyt yllättävän reilua kokoa. Tuohan on siis ”junior plussaa” eli ne koot on olleet vähän pienempiä ja mullakin on ollut aina yleensä niiden suurin koko.

   0
 4. Johan nyt, nyt löytyi monta suosikkia. Pilkullinen ja tuo vihreä on aivan mieletön jossa lehtiä. Olipa aivan mahtava postaus, kiitos tästä. Miten kauniilta kaikki naiset näyttävät.

  Uimapuvun ostohan on tuskaa ja hikeä aiheuttava kokemus ja kuitenkin miksei sekin voisi olla mukava asia. 🙂

  Aurinkoista viikkoa <3

  0
  1. Kiva, että löytyi useampikin lemppari! 🙂 Jokaisen naisen pitäisi kyllä uskaltautua rannalle uima-asussa kokoon katsomatta! 🙂 Ja uikkarin ostoprosessi on tosiaan vähintäänkin jo pelkästä ajatuksesta tuskanhien pintaan nostattava kokemus.

   Aurinkoa myös sinne Tiia! <3

   0
 5. Yleensä plussa kokoisen uimapuvun tai bikinien ostaminen on työn ja tuskan takana ja päädynkin usein ostamaan uima asuni internetistä. Voitkin kuvitella yllätykseni kun eilen ”vahingossa” eksyin Penney’siin ostoksille (Muualla euroopassa Primark) ja siellä oli suhteellisen runsas shape your curve uimapuku ja bikini mallisto esillä. Ensi kesänä täällä ”sujahdetaan” leopardikuvioiseen uimapukuun josta pulitettiin mahtavat 5€… Jää budjettiin varaa hankkia vielä viimeisen kuvakollaasin Finnwear plus sarjan lumileopardi uimapukukin 🙂

  0
  1. Ooooh! Hitsi miten hyvältä kuulostaa! Hinta ja leokuosi! 🙂

   0
 6. Hyvä oli kun huomasin tän postauksen ja inspiroiduin niin että tilasinpa forever 21:lta parit uikkarit, saa nähdä miten kokojen kanssa käy. Itse ainakin ihan mittaamalla otin mitat ja sen mukaan katoin mitä kokoa ne vastasi siinä taulukossa.

  0
  1. Kiva, että postauksesta oli hyötyä! 🙂 Siellä taisi saada uima-asuja tilaamalla ilmaiset postikulut, oliko näin? 🙂

   0
   1. Oli ehdottomasti hyötyä postauksesta, kesää odotellessa. Joo oli ilmaiset toimituskulut uikkareille 🙂

    0
    1. Jes! Toivottavasti ovat sopivat! 🙂

     0
 7. Kiitos inspiraatiosta 😀
  Tilasin ensimmäiset bikinit (forever21:sta), sitten kouluaikojen. Vähän jännitän, miten kokojen kanssa käy. Mutta pitää, sit laittaa vaikka myyntiin, jos väärän kokoiset tulee. Tilasin nuo mustat, joissa on tekstuurina ”pitsikuosia”. Matkakuume varmaankin vain lisääntyy kun nuo biksut saan käsiini. Eilen ostin matkalaukun ja lähijunalla matkustamisen sijaan, olisin paljon mielummin matkannut kohti lentokenttää 😉

  0
  1. Oijoijooi! Ne pitsikuosiset on IHANAT! Harkitsin kanssa niiden tilaamista nyt kun näyttää olevan nuo postikulutkin ilmaiset… Huh, matkakuume, mikä ihanan kamala olotila! No kohta sulla on varusteet kohdillaan ja eikun reissua suunnittelemaan! 😉

   0
   1. Vitsi mun paketti tuli jo ja biksut on aivan ihanat! En tajunnu että UPS-kuski toisi paketin ihan kotiovelle saakka. Tuuri kävi, kun sain aivan sopivan koon vaikka mie en mittään ees mittaillu. Todella nopea toimitus ja sujuva kauppa kyllä tuo Forever 21. Aiemmin oon tilannut New Lookista ja Yourssilta.

    0
    1. Joo, niin se tuo! Ja paketin matkaa saa aika näppärästi myös netistä seurattua! 🙂 Se on petollisen hyvä kauppa… Kävin taas vähän kattelee… 😀

     0
 8. Siis en kestä noita kolmanneksi viimosia!!! Oon nähnyt niitä joka paikassa ENKÄ VOI LOPETTAA NIIDEN KUOLAAMISTA!

  0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM