Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

OOTD – Excuse My BonBon Jenny-dress

Perjantaina vietettiin Purkkimafia-kosmetiikkablogiportaalin kevätjuhlia ravintolalaiva Wäiskissä ja pääsin käyttämään juhlissa ekaa kertaa tuota Excuse My BonBon -merkin Jenny-tunikaa, joka menee kyllä minulla (olen 170cm pitkä) aivan mekosta. Kuten jo kerroinkin, ihastuin tuohon mekkoon mallistosta aivan heti ja kun merkin takana häärivä Sari halusi lahjoittaa mekon minulle, sovittiin treffit Kuopioon Sarin luo. Sovitin mekon (suosiolla koon 52/54) ja se istui kuin minulle tehty. Tämä mekko tulee näkemään varmasti monet juhlat vielä kevään ja kesän aikana ja seuraavana varmastikin juhlin tässä mekossa serkun häät 16.5.

Mitä mieltä muuten olette, pitäisikö joka juhliin olla aina uusi asu? Minusta samaa asukokonaisuutta voi huoletta käyttää useammissa juhlissa putkeen, varsinkin jos porukka paikalla on eri, mutta miksei samassa seurassakin. Itse haluaisin tässä jälkimmäisessä tapauksessa tosin muuttaa lookkia asusteilla ja esim. erivärisellä huulipunalla ja kynsilakalla. Nyt mentiin oranssilla sekä huulissa ja kynsissä, saa nähdä mitä seuraaviin juhliin keksinkään!

Mekko – Dress Excuse My BonBon Jenny (52/54) // Laukku – Bag Marimekko // Leggings Piruetti (L) // Maiharit – Boots Dr Martens
XL juhlamekko 2Marimekko harmaa nahkalaukku hopeiset tatuoinnitPlusMimmi Plus size blog

Translation: Last friday I was wearing first time (but not the last) Jenny-dress from The Excuse My BonBon. 😉

Mekko blogin kautta saatu // Dress gifted.

Ps. Muistathan minut myös Instagramissa, Bloglovin’issa ja Blogilistalla! ♡

0

0 Comment

 1. Mitä nuo ihanuudet sun kädessä on?

  0
 2. ooo hieno on mekko ja nätti on mimmi!

  mun mielestä ei tarvitse olla aina uutta mekkoa, sehän ois ihan naurettavaa kertakäyttökulttuuria 🙂

  0
 3. […] vaan vei muista voiton. Oranssia olen käyttänyt vielä toistaiseksi punaista enemmän (mm. viime perjantaina Wäiskissä ja Lumoan mekkokuvauksissa, nyt niitä plussakokoja muuten saa!), mutta taidan kuitenkin olla jopa […]

  0
 4. Ihana! Eikä tarvitse olla joka juhlaan uutta asua minun mielestä. Sama asu muuntuu moneen juhlaan eri asusteilla ja hiustyyleillä.

  Hei, joko olet ehtinyt tutustumaan Sokoksen M&S -osastoon?
  Ainakin itse sekosin, kun lähes joka vaatteesta oli kokoja 22-kokoon asti! ja koot oli mun mielestä ihan kokoisiaan eli ei pieni mitoitus!
  Mukaan lähti farkut (wtf!? en edes muista koska oon viimeksi omistanut farkut) ja kotelomekko, joka oli kuin tehty mun mittojen mukaan.
  Suosittelen tutustumaan tuohon M&S-osastoon: juhla-ja arkivaatteita, alusasuja, kauneustuotteita ja herkkuosasto, ihan superia! 🙂

  0
  1. Joo, olen tutustunut! 🙂 Siellä on minunkin mielestä tosi kivoja juttuja. Mainitsin M&S:n myös tuossa mun ”Plussashoppailijan Helsinki”-oppaassa :http://www.plusmimmi.com/2015/02/suuri-xl-kokoisen-shoppailuopas-helsinki/ Täytynee taas käydä vilkaisemassa tarjontaa. 🙂

   0
   1. Ai niin, joo mainitsitkin! 🙂
    Itse en ole käynyt Helsingin osastolla, mutta kävin Tampereella, jonne on avattu tuo M&S ihan just, olikohan se viime/toissa viikolla.

    0
 5. […] Kellokosken Juhlatalolla ja puitteet olivat kyllä tosi kivat. Päällä minulla oli se samainen Excuse My BonBonin mekko, mikä Wäiskissä muutama viikko sitten. Valitettavasti ilman nahkatakkia ei vielä tarennut, […]

  0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM