Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

OOTD – Black Duster Jacket & Neon Details

Sain jo aikoja sitten JUNAROSE:lta lahjaksi nuo mustat merkin perusfarkut, mutta ne eivät ole viihtyneet jalassani tähän mennessä kuin pariin otteeseen. Yhtenä viikonloppuna sitten otin käteeni hetken mielijohteesta sakset ja saksin farkkujen polviin reiät, josko alkaisin käyttämään noita farkkuja enemmän. Pyöräytin vielä housut pesukoneessa ja tällä viikolla tuuletin polviani yhden työpäivän ajan. Vieläkin joku noissa tökkii, ehkä se on tuo aavistuksen liian leveä lahje (jonka kaventamista suunnittelin viikonloppupuuhana) tai sitten vaan minun on vähitellen myönnettävä itselleni, ettei minusta saa farkkutyttöä tekemälläkään.

Kuvien takki puolestaan on F21+:n tilailujani (duster jacket) ja se on tosi ohut, joten näillä keleillä vielä ihan liian kesätakki. Laukun ja kengät sain Matilta New Yorkissa joululahjaksi ja halusin tuon satchelin juuri läppärin mentävänä, mutta järkkärihän sinne ei sitten samaan aikaan mahdukaan. Nuo Addun ZX Fluxit Matti kustansi minulle Adidaksen liikkeestä, jossa olivat mokomat puoleen hintaan ja niitä siellä innoissani sovittelin. Huiput joululahjat kyllä! <3 Kuvitelkaapa muuten tämä asu ilman näitä neon-värisiä asusteita ja huulipunaa, jep, aika erilainen kyllä olisi…

Takki – Duster Jacket Forever 21+ (3XL) // Laukku – Bag Gambridge Satchel Company // Farkut – Jeans JUNAROSE (50) // Kengät – Sneakers Adidas ZX Flux (US9)
Plus size blogger Plus size blogger 2 Gambridge Satchel Adidas ZX Flux neon leopard

Translation: I’m wearing my customised JUNAROSE jeans (I ripped those knees last weekend by myself), my new F21+ duster  jacket and neon things (satchel and sneakers) which I got from my boyfriend Matti last christmas in NYC. 🙂 BTW I like this outfit a lot! 🙂

Farkut saatu. Jeans gifted.

Ps. Muistathan minut myös Instagramissa, Bloglovin’issa ja Blogilistalla! ♡

0

0 Comment

 1. nooratuulia says: Vastaa

  Hyvä idea tuo polvien repiminen! Kavenna vain housut niin ehkä susta tulee vielä ainakin ajoittainen farkkutyttö! Mulla on sama ongelma, ja harmittaa kun farkut on aina liian leveitä nilkoista/pohkeista.

  0
  1. Joo, siis sepä se, että kun vyötäröstä pitää kuitenkin ottaa aika isoa kokoa, niin usein nuo lahkeet sitten lepattaa, kun on niin kaposet pohkeet ja nilkat. Tutkailin vähän noita housun saumoja, mitähän siitä kaventamisesta oikein tulee… 😀

   0
 2. Ihanan pirtsakka toi laukku, mut samalla tosi tyylikäs!

  0
  1. Kiitos! 🙂 On ollut pitkään ostoslistalta ja nyt kun sattui löytymään tuo kappale sopuhintaan niin se oli siinä! 🙂

   0
 3. Itse taas viihdyn farkuissa parhaiten,olen tässä kyllä yrittänyt kovasti opetella käyttämään enemmän mekkoja/hameita,kun niitä kerran kaapista löytyy! 😀

  0
  1. Joo, tämä on kyllä myös tottumiskysymys! 😀 Mä en tiiä oikein mikä saisi mut viihtymään farkuissa paremmin. Ehkä multa puuttuu niitä kivoja yläosia, jotka sopisivat farkkujen kanssa?

   0
 4. Apua nuo kengät on hienot!

  0
  1. Kiitos! 🙂 Kunnon piristysruiskeet kieltämättä!

   0
 5. Onko nuo housut malliltaan Five new silm jeans? Itellä on noita housuja farkun värisenä, mustana ja viininpunasena ja ovat mulle ihan lempparit. Onneksi on pysyneet mallistossa jo useamman kauden. Aiemmin on onnellinen, että olivat kapealinjaiset, mutta tänä keväänä tilasin samaiset Ellokselta ja ne olivatkin nyt ihan erilaista, paksumpaa kangasta ja vähän löröt. On kyllä jännä, että niin vaihtelee kankaan matsku noissa, koska aiemmin tykkäsin juuri, kun olivat napakkaa, muotonsa pitävää puuvillaa ja plussana se 1 tai 2 prossaa elastaania.

  0
 6. Aivan mieletön tuo laukku 🙂

  0
  1. Kiitos! Harmaa ja neonpinkki toimii yhdessä kyllä hyvin! 🙂

   0
 7. Uiks miten ihana laukku! 🙂

  0
  1. Eikö oo! <3

   0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM