Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Matka-asu

Matkapostaukset tuon Varsovan reissun osalta alkavat olla jo pikkuhiljaa paketissa, mutta kun kerran pakotin siskon kuvaamaan Varsovan lentokentällä konetta odotellessa matka-asuni, niin laitetaanpa sekin nyt jakoon. Matkavaatetuksenani on usein leggingsit ja trikoomekko, eli mahdollisimman mukavaa ja rentoa, mutta kuitenkin sellaista, että niitä voi käyttää myös kohteessa. Nuo maiharit eivät itseasiassa ole mitkään parhaat lentokengät, koska usein ne joutuu riisumaan pois turvatarkastuksessa ja siinä on aina oma hommansa, mutta koska olin liikenteessä yhdillä kengillä, niin nuo sopivat matkalla kaiken kanssa.

Tällä kertaa mentiin koko reissu vain käsimatkatavaroilla, joten mukana oli tuo Citymarketista ostettu lentolaukku, joka on ajanut asiansa jo useamman vuoden ajan. Täytyisi ehkä sijoittaa vähitellen uuteen lentolaukkuun, iso laukkunihan on Rimowa ja myös käsimatkatavarakokoinen Rimowa olisi jossain vaiheessa haaveissa. Minulla tulee kuitenkin sen verran reissattua myös pelkillä käsäreillä, että sijoitus kyllä kannattaisi.Trolleyn lisäksi olalla keikkui tuo pieni käsilaukku, jonka olisin tarvittaessa vielä tunkenut tuonne matkalaukkuun, joissain lentoyhtiöissä kun ollaan todella tarkkoja yhden käsimatkatavaran säännöstä, mutta Air Balticilla ei tunnuttu välittävän asiasta ja sain marssia koneeseen kahden laukun kanssa.

Nyt on taas se hetki, kun tiedossa ei ole uutta reissua, mutta onneksi suunnitteluasteella on parikin eri matkaa. Toivottavasti niiden suhteen päästään kohta jo toteutusvaiheeseenkin! 🙂

Mekko – Dress Primark (UK20) // Jakku – Cardigan Finnwear Plus (XL) // Leggings Piruetti (L) // Boots Dr Martens (US9) // Laukku – Bag MBMJ // Lentolaukku – Trolley Citymarket
Matka-asu matka-asu 2

Translation: This is my travelling outfit from Warsaw. Cozy and easy and I need a new trolley in my life, that red one is too old! Maybe Rimowa? Or Samsonite? We’ll see!

Ps. Muistathan minut myös Instagramissa, Bloglovin’issa ja Blogilistalla! ♡

0

0 Comment

 1. Kivannäköinen simppeli lentoasu! Musta ja punainen sopii kyllä hyvin yhteen 🙂

  Mulla oli tuollainen samanlainen matkalaukku kuin kuvassa, mutta vihreänä. En ikinä tosin käyttänyt sitä käsimatkatavarana, koska en tiennyt onko se liian iso siihen 😀 Nyt kuitenkin myin sen frendilleni ja hankin Samsoniten Cosmoliten kässäriksi. Mietin Rimowaakin, mutta en ollut valmis ostamaan sellaista alumiinista, koska varsinkin Oseaniassa lentoyhtiöt punnitsevat käsimatkalaukkuja ja alumiini painaa siekaleesti (jälkeenpäin vasta huomasin että on Rimowalla kevyempiäkin versioita :D) Tykkään kuitenkin Cosmolitesta ihan hirveästi!
  Ruumalaukkuun en sen sijaan ole niin paljoa valmis satsaamaan. Rimowan iso laukku olisi aivan ihana ja varmasti kestävä, mutta ärsyttää kun isoilla kentillä on niitä lentokenttävoroja. Niille kalliit laukut ovat ykköskohteita 🙁 Mun isoin matkalaukku on jo useamman vuoden vanha ja risainen, mutta eipä varmaan ainakaan kelpaa pitkäkyntisille 😀
  Tosin jos tänään lottoarvonnassa saan päävoiton, niin sitten käyn ostamassa Rimowan! Haha, toiveajattelua 😀

  0
  1. Joo, tuo on sitä suurinta kokoa, joka menee vielä matkustamoon. Samsoniten tuosta Cosmolitestä olen kuullut myös hyvää! Ja Rimowasta haluaisin sen muovisen, en tuota alumiinista. Rimowan isosta laukusta olen tykännyt tosi paljon ja se on kestänyt älyttömän hyvin, mutta esim. Pepiltähän juuri iso Rimowa pöllittiin, eli se vaara kyllä aina on.

   Ps. Toivottavasti olit yksi niistä neljästä eilisen lottovoittajasta! 😉

   0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.