Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

MAANANTAISTA SUNNUNTAIHIN

MAANANTAI IMG_7450
Maanantaina minulla oli tapani mukaan etäpäivä, jonka jälkeen käytiin äänestämässä tällä kertaa ennakkoon jo kätevästi kauppareissulla, koska oltiin päätetty, että lähdetään viikonlopuksi Savoon ja toisinaan meidän paluu viivästyy niin, että ollaan kotona vasta myöhään illalla. Tällä kertaa oltiin kerrankin ajoissa liikkeellä ja nyt ollaan jo kotona. Jos et ole vielä äänestänyt niin mene hyvä ihminen heti äänestämään ja jos laiskottaa niin Über tarjoaa ilmaiset kyydit äänestyspaikalle ja takaisin! Itse äänestin taas kerran Keskustan ehdokasta. 🙂 (Joo, tiedän ettei tuolla kopissa saisi kuvata ja hieman nolotti, kun puhelimessa olikin äänet päällä ja se kameran ääni kajahti ilmoille…)

TIISTAIIMG_7468
Tiistai tuli aloitettua CND:n tilaisuudessa Blue Lagoonissa. Hypisteltiin uutuuslakkoja ja herkuteltiin marengeilla ja macaronseilla. Tiistai oli muuten melko tavallinen toimistopäivä. Usein kun mietin mennyttä työviikkoa (jota en tietenkään viikonloppuisin tee, heh) on jopa hieman hankalaa erottaa työpäiviä toisistaan, koska tapahtumaa on niin paljon ja montaa asiaa tulee hoidettua useampana päivänä putkeen.

KESKIVIIKKOIMG_7498
Keskiviikkona toimistopäivän jälkeen treffasin tyttöjä ja mentiin istumaan Mexicolaisen ruuan äärelle useammaksi tunniksi putkeen. Käytiin itse asiassa kahdessa eri ravintolassa, nimittäin Patrona ei ollut vielä auennut, kun jo kaivattiin murua rinnan alle. Cholossa vedettiin sitten pääruoka ja tuolla Patronassa drinkit, alkupalat ja jälkkäri. Kotiin köröttelin kivan illan jälkeen sitten vasta kasin bussilla.

TORSTAIIMG_7515
Torstaina hyppäsin jo puoli tuntia aikaisempaan bussiin, jotta ehdin kampaamotukkuun ennen työpäivää hankkimaan äidin hiuksiin hiusvärejä. Mehän aloitettiin vaalennusprojekti jo alkuvuodesta ja nyt vihdoin hiusten sävy on vihdoin melko lähelle äipän omaa harmaata. Tämä operaatio lähes mustasta valkoiseksi taisi vaatia yhteensä pari raidoitusta, viisi vaalennusta ja pari värjäyskertaa. Aikamoinen operaatio.

PERJANTAIIMG_7532
Perjantaina tarkoituksena oli tehdä kirjanpitoa, mutta suunnitelmat menivät päivän mittaan uusiksi, kun päädyin hoitamaan ihan muita asioita. No viiden pintaan startattiin auto kohti Kuopiota ja edettiin Savoon neljän pysähdyksen taktiikalla, eli kunnon etanavauhtia. Kaasujalkaa kevensi mm. kolme eri kolaria, jotka nähtiin matkalla, pari peuraa, hirvi ja järjetön määrä jäniksiä. Mietittiin ihan tosissaan jossain vaiheessa, että onko tänään perjantai kolmastoista, vai mitä ihmettä. Savossa oltiin perillä yhdeltätoista illalla ja aloittelin taas vaalennusoperaation äipän päähän. Sitten vielä saunottiin ja paineltiin unten maille.

LAUANTAIDSC_0276
Lauantaina kello herätti jo ysiltä, sillä olin sopinut että osallistun puolilta päivin kummityttöni äidin, eli ihanan ystäväni Janen kolmekymppisille. Tarjoilut oli taas aivan mielettömät, varsinkin nuo kuvan banaanikinuskipopparimuffinssit ja kinder-piirakka veivät kyllä kielen mennessään. Olin lopulta viimeinen vieras, joka juhlista poistui ja saatoin hieman myös rakastua kahdeksan viikkoiseen koiravauvaan. Oli toki ihana nähdä pitkästä aikaa tietysti myös suloista kummityttöä. <3 Illasta ajelin sitten tunniksi takaisin mökille, nappasin Matin kyytiin ja hurautettiin vielä pikkuveljelle ja hänen kihlatulle kylään ja herkuttelemaan vähän lisää. Yöllä sitten jatkoin taas äitin hiustenvärjäyspuuhaa mökillä, joten aktiivinen päivä oli kyllä taas.

SUNNUNTAIDSC_0393
Tänään herättiin ysin pintaan, hengailtiin mökillä, syötiin ja lähdettiin kahdeltatoista ajelemaan Kuopioon, jossa olin sopinut treffit Excuse My BonBon-merkin suunnittelijan Sarin kanssa. Pääsin siis sovittamaan päälleni muutaman mekon ja Sari halusi lahjoittaa Jenny-tunikan (eli mekon) minulle. Päädyin myös ostamaan ne himoitsemani leggarit (housut) sovittelurumban jälkeen. Kuopiopysähdyksen jälkeen lasketeltiinkin melko rivakkaa vauhtia Lahteen saakka, jossa stopattiin ABC:lla pikaisesti ja äsken tosiaan kotiuduttiin tänne Nummelaan. Kohta aloitan vaalivalvojaiset ja taidan nautiskella palan äidin mukaan pakkaamaa mureketta.

Minkäslainen viikko teillä? Kai ootte äänestäneet (vielä ehtii, tunti aikaa)? 🙂

Translation: Busy week. This week I voted, went my friend’s 30’s party, visited my parents in eastern Finland etc.

Ps. Muistathan minut myös Instagramissa, Bloglovin’issa ja Blogilistalla! ♡

0

0 Comment

 1. Moikka, onko tuosta excuse my bonbonista tulossa lisää juttua? Olisi mukava kuulla lisää mitoituksesta ja nähdä mekkoja sinun päällä!

  0
  1. Moi! Ei itse asiassa ole. En sovittanut kun pari mekkoa ja nuo housut, eikä napattu sessiosta yhtään kuvaakaan. 🙂 Perjantaina on yhdet juhlat, jonne laitan tuon Jenny-mekon, eli siitä asukuvat varmasti tulossa. 🙂 Mitoitus oli joo melko pientä, pitsimekko koossa 52-54 kinnasi lantiosta tosi tosi pahasti jne.

   0
   1. Ok. Jään odottelemaan asukuvia 🙂

    0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.