Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Lomalla viimeinkin!

passi ja hammasharja

Passit ja hammasharjat on pakattu ja toivottavasti ollaan jo onnistuneen Riika-pysähdyksen kautta perillä Varsovassa. Tänään ohjelmassa on hieman shoppailua. Varsovasta löytyy mm. Victoria’s Secret, Sephora sekä Bath & Body Works, josta tuo käsidesikin on Jenkeistä hankittu. Ja toki meinataan nauttia myös paikallisesta tunnelmasta niin tutustumalla kaupunkiin kuin ravintolatarjontaankin.

Lueskelin hieman blogeista Varsovan pääsiäisestä ja ilmeisesti kaupat ja nähtävyydet sulkeutuvat lankalauantaina jo hyvissä ajoin (noin kahden aikaan päivällä) ja ensimmäisenä pääsiäispäivänä, eli sunnuntaina kaikki kaupat ja nähtävyydet ovat kiinni, joten tänään on melkein tehtävä mitä meinaa. Onneksi meidän hotellissa on myös kylpylä, joten sinne voi mennä lillumaan jos siltä jossain vaiheessa tuntuu. 🙂

Translation: I’m off to Warsaw! 🙂

Ps. Muistathan minut myös Instagramissa, Bloglovin’issa ja Blogilistalla! ♡

0

0 Comment

  1. Mitä merkkejä Puolan Sephorasta löytyy ??

    0
    1. Siellähän oli vaikka mitä, mutta en ostanut tällä kertaa mitään! 🙂 Löytyi mm. Benefit, Marc Jacobs, Urban Decay jne.

      0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM