Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Ikkunanpesutalkoot Tyttöjen Talolla!

Muistattekos vielä sen videon, jolla kerroin Kärcher-ikkunanpesukamppiksen myötä suuntaavani lähiaikoina valitsemaani hyväntekeväisyyskohteeseen ikkunanpesun merkeissä? No se päivä koitti vihdoin viime viikolla, kun soitin Helsingin Tyttöjen Talon ovikelloa ikkunanpesuri mukanani. Ikkunanpesurista tuli muuten heti ovella kommenttia, että onpa se pieni! Samaa mieltä olin itse, kun kurvasin muutama viikko sitten postiin hakemaan kahden ikkunanpesurin paketin ja pakotin vielä Matin kantoavuksi… Sanotaanko näin, että ennakkoajatukset laitteen koosta menivät kertaheitolla uusiksi kun postissa odottikin superkevyt paketti ison ja painavan jättipaketin sijaan.

Koska Tyttöjen Talo tekee mielestäni äärimmäisen tärkeää työtä nuorten naisten parissa, halusin ilahduttaa juuri Tyttöjen Talon porukkaa ikkunanpesurilla. Helsingin Tyttöjen Talo on 10-28-vuotiaiden tyttöjen kohtaamispaikka ja talolla järjestetään tytöille kaikenlaista ohjelmaa kokkikerhosta joogaan ja kuvataiteista teatteriin. Tyttöjen Talolla toimii myös kahvila ja talolle voi tulla hengailemaan halutessaan myös ihan muuten vaan. Paikalla on aina talon ollessa auki myös vähintään yksi aikuinen, jonka kanssa voi jutella vaikka naiseksi kasvamisen haasteista tai muista mieltä askarruttavista asioista.

Saimme valita apurini Elsan kanssa lukuisista Tyttöjen Talon huoneista yhden, jonka ikkunat pesisimme ja päädyimme sinisävyiseen Vellamo-huoneeseen. Talon ikkunat oli pesty viimeksi vuosi sitten ja pölyä oli etenkin uloimpiin laseihin kertynyt jo aika tavalla. Laitoimme siis ikkunanpesuprojektin aluilleen yhdestä huoneesta, toivottavasti tytöt intoutuvat pesemään kevään aikana muidenkin huoneiden ikkunat… Meillä ainakin oli mukavan rattoisa iltapäivä Tyttöjen talolla ikkunoita pesten ja hieman jopa harmiteltiin, että ollaan yläikäisiä Tyttöjen Talon toimintaan osallistumiseen.

Kiitos Tyttöjen Talolle, kun saatiin tulla vierailulle, toivottavasti ikkunanpesurista on teille aidosti hyötyä! 🙂

Tyttöjen Talo, Toinen Linja 3, 00530 Helsinki
Avoinna ma, ti & to 15-20 ja ke 14-17

tyttojen talo helsinki x Karcher DSC_0127tyttojen talo helsinki x Karcher DSC_0124tyttojen talo helsinki x Karcher DSC_0075tyttojen talo helsinki x Karcher DSC_0053tyttojen talo helsinki x Karcher DSC_0133 tyttojen talo helsinki x Karcher DSC_0055tyttojen talo helsinki x Karcher DSC_0129 tyttojen talo helsinki x Karcher DSC_0064tyttojen talo helsinki x Karcher DSC_0074 tyttojen talo helsinki x Karcher DSC_0102 tyttojen talo helsinki x Karcher DSC_0104 tyttojen talo helsinki x Karcher DSC_0110 tyttojen talo helsinki x Karcher DSC_0130 tyttojen talo helsinki x Karcher DSC_0141 tyttojen talo helsinki x Karcher DSC_0156 tyttojen talo helsinki x Karcher DSC_0187 tyttojen talo helsinki x Karcher DSC_0116tyttojen talo helsinki x Karcher DSC_0166 tyttojen talo helsinki x Karcher DSC_0174 tyttojen talo helsinki x Karcher DSC_0206

Ps. Muistathan minut myös Instagramissa, Bloglovin’issa ja Blogilistalla! ♡

0

0 Comment

  1. Just viikonloppuna tuli kokeiltua tuota vehjettä,kun kävin vanhempieni ikkunat pesemässä heidän mökillä ollessaan. On kyllä hyvä vempele! Tosin pari miinustakin mahtui joukkoon,esim. ”lastan” akku ei riittänyt kaikkiin viiteen ikkunaan putkeen,en tosin tiedä oliko akku kokonaan ladattu,sekä mun mieleeni liian pieni pesuainesäiliö. Muuten kyllä voisin itsekkin harkita tuon hankkimisessa! 🙂

    0
    1. Ei tainnut sulla olla akku täynnä? Tuo on kyllä loistolaite. Ja menee vielä pienen kokonsa puolesta hyvin pieneen tilaan säilöönkin! 🙂

      0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.