Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

EXCUSE MY BONBON

Juhlavaatteita XL-kokoiselle ExcusemyBonBon 2 Juhlavaatteita XL koossa XL pitsimekko Ninja Sarasalo Ninja Sarasalo malli XL malli

Yllä olevissa fiiliskuvissa komeilee henkeäsalpaavan upea Ninja ja eilen myyntiin tulleet Excuse My BonBon-merkin plussakokoiset vaatteet. Tuore merkki tuo mielestäni pitkään kaivattua tyylikkyyttä ja kansainvälistä tuulahdusta Suomen XL-rintamalle. Valikoimista ovat minusta tähän saakka puuttuneet hyvin suunnitellut, tyylikkäät ja kuitenkin jonkun jujun sisältävät siistit plussavaatteet. Harmittaa kyllä totisesti, etten ehtinyt viime viikolla kilistelemään malliston lanseerauskemuihin Helsinkiin, mutta onneksi Elsa eksyi paikalle jo päivän etuajassa

Vaikkei merkki ehkä yleensä melko rentoon tyyliini istukaan ihan kympillä, saatoin löytää jo mallistosta heittämällä mieleisen mekon toukokuisiin serkkuni häihin. Arvaatteko mikä se näistä on? (No okei, se on tämä Jenny.) Saattaa myös olla, että raivaan pari mustan perusmekon mentävää aukkoa kaappiini asap, mikäli nuo mekot näyttävät (ja tuntuvat) päälläni lähellekään yhtä hyvältä kuin Ninjalla. Myös nuo leggingsit (täydellisen korkea vyötärö, aah!) ja keeppi puhuttelevat minua ja tekisipä mieli päästä sovittelemaan kyllä tuo musta pitsimekkokin! Koko mallisto taitaa olla siis aika onnistunut, kun minäkin sille näin kovasti lämpenen.

Malliston kokopolitiikasta sen verran, että kannattaa mittailla tarkkaan, ennenkuin tilaa, Elsa nimittäin huikkasi malliston olevan aika pientä kokoa ja suurimman koon (54) olevan joistain jopa hänelle sopiva (Elsa on normaalisti kokoa 48). Pakko todeta, että tämä merkki on kyllä tervetullut lisä markkinoille ja toivon totisesti, että mallisto laajenee entisestään ja Excuse My BonBonin vaatteista saadaan nauttia vielä pitkään. Kyllä Kuopiossa vaan osataan!

Translation: The Excuse My BonBon is plus size brand from Finland. ”The Excuse My BonBon collection is meant for women who exude a self assured philosophy of enjoying life. It doesn´t make excuses and lives life to the fullest.”

Ps. Muistathan minut myös Instagramissa, Bloglovin’issa ja Blogilistalla! ♡

0

0 Comment

 1. Oho, onpas freesejä plussamallistokuvia! Nehän on seksikkäitä ja yhdessä kuvassa jopa syödään!

  0
  1. Sanopa muuta! Kerrassaan huikeita ja hyvällä maulla tehtyjä! 🙂

   0
 2. Iso peukku ylös plus-vaatteiden valikoimien kasvamiselle ja vaatteiden tyyli sopinee hyvin Suomeen. Kuvista päätellen vaatteet myös näyttävät taidokkaasti valmistetuilta. Arvostan myös paljon sitä, että vaatteet on ommeltu Euroopassa, joten siihen nähden vaatteiden hintakaan tunnu mahdottomalta.

  Omaan silmääni mallisto on kuitenkin ehkä hiukan.. nähty. Tilaan suurimman osan vaattesitani ulkomailta ja minusta tuntuu, että BonBonin vaatteiden leikkaukset ja mallit noudattavat samaa linjaa kuin suurin osa muista plus-mallistoista (kietaisumallia, trikoota..). Itse kaipaisin kovasti esim. räätälöityjä housuja (peg-malleja), hameisiin mm. tulppaanimallia ja luonnonmateriaaleja. Käytännössä siis monipuolisuutta malleihin ja materiaaleihin. Itsekin vaateliikkeessä työskennelleenä ymmärrän, että perus-vaatteet myyvät parhaiten, mutta mielestäni plus-maailmassa voitaisiin ottaa hieman enemmän riskejä suunnittelussa.

  0
  1. Olen samaa mieltä, että Euroopassa ommeltua suosii kyllä mielellään. Mä en ole päässyt itse vielä hiplailemaan mallistoa, mutta minun silmään näyttää kyllä matskutkin laadukkailta ja Elsa sanoi samaa tuossa alla. Samoin toki plussamallistojen haaste on se, että pitäisi löytyä pienestä erästä vaatteita jokaiselle vartalotyypille jotain. Minunkaan kroppaani eivät näistä luultavasti suurinkaan osa imartele ollenkaan, joten toivon myös, että seuraavissa mallistoissa saadaan vieläkin rohkeampia kokeiluja ja erilaisia vaatteita. Suunnittelija Sari saa kyllä tästäkin kommentista arvokasta palautetta seuraaviin mallistoihin! 🙂 Kiitos siis tästä! 🙂

   Miltä merkeiltä muuten tilaat vaatteesi? 🙂

   0
   1. Nykyään ostan vaatteeni Asokselta, COS:lta, Carmakomalta, Monkilta ja perus-neuleet Ellokselta. Uusina paikkoina olen löytänyt Weekdayn ja Etsyn, mutta en ole vielä ehtinyt tilaamaan niistä mitään. Weekdayllä on ylisuuria malleja ja heidän nettisivuilla on ilmoitettu yksittäisten tuotteiden mitat. Seuraan kyllä lähes kaikkia plus-kauppojen tarjontaa, mutta muualta tulee ostettua melko satunnaisesti.

    Jos mahtuisin normimallistoihin, niin edellisten lisäksi rahat menisivät ainakin All Saintsille, Acnelle ja Selectedille. Omaa silmääni miellyttävät skandinaavisen tumma ja yksinkertainen linja, minimalismi ja rock-henkinen pukeutuminen nykyään. Koin pukeutumisen helpommaksi aikana, jolloin tyylini oli tyttömäisempi. Vaatekaapin sisältö on kyllä ihailtavasti kutistunut viime aikoina. 🙂

    0
 3. Nämä oli musta ihania! Olin tosi ihastunut materiaaleihin, ne ei siis ole mitään ”perustrikoota” vaan todella laadukkaan tuntoisia vaatetuskankaita jotka on omiaan juuri plussakokoisien vaatteisiin. Tuosta riskien otosta vaatesuunnittelussa pitää sanoa, että olen päässyt aika lähelle tutustumaan vaatteiden suunnitteluun ja esimerkiksi mun ja Mimmin vartalot ovat niin erilaisia, että saman kokoisinakaan mallit eivät sopisi meille molemmille. Ymmärrän hyvin, että asiakas haluaisi riskinottoa suunnitteluun, mutta todellisuudessa tosi harva lihava uskaltaa pukeutua kovin näyttävästi ja ne riskinottomallistot jäisivät myynniltään tosi pieneksi. Osaksi siksi, ettei ne vaatteet sopisi malliltaan monille ja myös siksi, ettei meillä ole (vielä) markkinoita ”räätälöidyille” plussavaatteille, joissa hinta nousisi huomattavasti korkeammaksi, mitä ketjuvaatteilla muuten. Hinta kun korreloi paljon sen myyntimäärän kanssa.

  Tällaisia malleja tosiaan on ollut joissain ketjuliikkeissä iät ja ajat, mutta ei näin hyvistä kankaista, näin hyvin plussavartalolle suunniteltuna. Ja lisää on tulossa kun Lumoan julkaisee plussamallinsa huhtikuun lopussa!

  0
  1. Ehkä meille räätälöinti ja riskien otto tarkoittaa hieman eri asioita. Räätälöinnillä tarkoitin enemmänkin vaatteiden tyylisuuntaa, en yksilölle kustomoituja vaatteita, joiden hinta noussee korkeaksi. Mitä riskeihin tulee, niin minusta plus-muodissa ei juurikaan oteta niitä. Mielestäni esim. mustat kapenevalahkeiset housut tai tulppaanimalliset hameet eivät vielä kovin erikoisia vaatteita ole, mutta eipä niitä silti plus-mallistoissa juuri näy.

   Ymmärrän kyllä, että trikoo, kietaisumallit, a-linjat jne. ovat ”turvallisia” ja sopivat lähes kaikille riippumatta kropan mallista. Onko se silti toivottava suunta meidän ostajien kannalta, että lähes kaikki plus-mallistot muistuttavat toisiaan? Mielestäni plus-muodin ongelma on siinä, että vaatevalmistajat koettavat miellyttää vähän jokaista potentiaalista kuluttajaa, jolloin suunnittelusta häviää se pieninkin rohkeus ja erilaisuus. Normikokoisilla on mahdollisuus valita pukeutumistyylinsä, mutta kaikki plus-kokoiset koetetaan tunkea geneerisiin polyesteri-rätteihin.

   Toivon toki BonBonille suurta menestystä ja pitkää ikää, mutta pelkään samalla ovatko ihmiset valmiita maksamaa korkeampaa hintaa vaatteista, jotka on jo nähty. Toivottavasti tarpeeksi moni on.

   0
  2. Hyvä kuulla, että matskut ovat hyviä! Joo, tuo on ehdottomasti se plussavaatteen suunnittelun haaste, pitäisi saada luotua malliltaan kaikille XL-kokoisille sopiva mallisto. Jään kyllä innolla odottelemaan myös seuraavia mallistoja! 🙂

   0
 4. Nämä olivat niin kauniita kaikki. Mutta kokojen kanssa on todettava samaa. Normaalikokoni kiristi sen verran kauniisti kainaloista, että koko ylempään menen itsekin 🙂

  0
  1. Joo, jokainen joka on sovitellut Excuse My BonBonin vaatteita on sanonut samaa! Toivottavasti jatkossa kokoja hieman muutetaan! 🙂

   0
 5. Kyllä on mustaa ja synkkää. Kesä on jo ovella, joten ehkä värejä toivoisin. Tiedän, että musta laihduttaa, mutta kai isommat tytöt voivat muitakin värejä käyttää kuin mustaa.

  0
  1. Joo, näin on! Mutta silti se musta myy ja on ”varma” ja ajaton valinta ja moni plussakokoinen tarttuu siihen mustaan, vaikka olisi tarjolla muunkin värinen vaihtoehto. 🙂

   0
 6. Heidi. P says: Vastaa

  Nämä kuteet kelpaisi mullekin. On ihanaa et meitä kurvikkaita ja muodokkaita ihmisiä aletaan arvostaan ja tehdään myös vaatteita. Yes!

  0
  1. Sinäpä sen sanoin! Ostin nuo housut itselleni ja ovat aivan mahtavat! 🙂

   0
 7. […] BonBon -merkin Jenny-tunikaa, joka menee kyllä minulla (olen 170cm pitkä) aivan mekosta. Kuten jo kerroinkin, ihastuin tuohon mekkoon mallistosta aivan heti ja kun merkin takana häärivä Sari halusi […]

  0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM