Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

OOTD – Zizzi Triangle Cardigan

Viime viikolla sain ylläripaketin Zizziltä ja paketista kuoriutui tämä Elsan sanoin ukkivainaan 70-luvun kalsareiden kuosia muistuttava jakku. Meikä se on vaan mustavalkopäissään erittäin tyytyväinen tähänkin ja tänään tuli hengailtua toimistolla siis prikulleen tämän näköisenä. Pakko vähän tuulettaa tähän väliin, nimittäin on kerrassaan mahtavaa, että valoa riittää jo niin, että kun puoli kuuden pintaan hyppään bussista Nummelassa, niin ehtii vielä nopsaa nappailemaan asukuvat. Jee!

Asukuvailun jälkeen tultiinkin sitten Matin kanssa kotiin selkkailemaan meidän puhtaiden pyykkien kerryttämää vuorta (jep, sijainti yläkerran sohva) ja kehitettiin melko mojova riita henkareista. Kyllä henkareista. Olin kuulemma varastanut häneltä henkarin jos toisenkin omaan rekkiini (niinkuin olinkin) ja herralla ei nyt ollut tarpeeksi ripustimia t-paidoilleen. No voin kertoa, että tällä hetkellä tyhjiä henkareita on makkarin lattialla jokunen ja vieressä puolestaan kasa vaatteitani, jotka ripustimensa hänelle luovuttivat. Jotenkin tästä tuli ihan mieleen oliiviöljy-case Ensitreffit Alttarilla-sarjasta.

Matti lähti sitten mäiskimään (luultavasti säkkiä) salille ja minä jäin tänne tuohtuneena naputtelemaan postausta. Että näin meillä tänään. Toivottavasti siellä vähän paremmin! (Nyt kyllä jo vähän naurattaa, kun kirjoitin tämän auki tähän, pitäisiköhän harrastaa tätä riitojen kanssa aina useamminkin? :D)

Jakku – Cardigan Zizzi (L) // Mekko – Dress JUNAROSE (L) // Leggings Piruetti (L) // Boots Zalando (41)
Zizzi Cardigan PlusMimmiZizzi Cardigan PlusMimmi 2

Translation : I got this cardigan from Zizzi last week and because I have this B&W-season going on I like it a lot! 🙂

Jakku, kengät ja leggarit blogin kautta saatu // Cardigan, boots & leggings gifted!

Ps. Muistathan minut myös Instagramissa, Bloglovin’issa ja Blogilistalla! ♡

0

0 Comment

 1. Kiva asu 🙂 kysyisin onko noilla piruetin leggareilla eri koot eri malleissa? Mikä on tuotekoodi yms näille leggareille? Tai millä osaisin ostaa samat kuin sinulla? ( mulla on yhdet leggarit kokoa xl ja ei kyllä mahdu mulle ) kiitos jo etukäteen vastauksesta 🙂

  0
 2. Mä en tajua, miks mun mies tarvii kokonaisen kaapin vaatteilleen, ku takaseinä näkyy niiden vaatteiden takaa! Samaan aikaan toisaalla eli mun kaapissa hyllyt notkuu painon alla ja takaseinän väristä ei tietookaan…

  0
  1. Siis mä olen täysin samaa mieltä! Matillakin ne t-paidat roikkuu henkareissa ihan väljänä ja tilaa on vaikka kuinka. Miehet…

   0
 3. Heh! Kuulostaa niin tutulta, mutta nythän sulla on hyvä syy lähteä Ikeaan uusia ripustimia hakemaan 😉

  0
  1. Hehe, IKEAreissu olis kyllä paikallaan… 😉

   0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM