Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Perjantaipullo (vko 13) – Voda Collagen Beauty

Vaikka tämä minun Perjantaipullo-sarja ei keskity yleensä nimestään huolimatta sisäisesti nautittaviin tuotteisiin, niin tällä kertaa oli pakko ottaa käsittelyyn söpön pinkki pullo, jonka sisältö kyllä nautitaan ihan kurkusta alas kaatamalla. Sain testiin muutaman pullon Voda Collagen Beauty -juomaa, joka maistuu granaattiomenalta ja tuo mieleen vitamiinivedet ja muut vastaavat laihahkot mehujuomat. Kollageenin (2,5g) lisäksi pullollisessa juomaa on myös 80% päivän C-vitamiinitarpeesta, joka myös auttaa kollagenin imeytymistä.

Vastaavanlaisia kollageenijuomia on tullut nautittua Aasian reissuilla, ekan kerran jo vuonna 2007 ja tällöin päätin selvittää estenomi-opinnoissani onko näistä ihan aidosti mitään hyötyä, mutta jostain syystä homma jäi sitten kuitenkin selvittämättä. Muistelen, että kerran käytiin kemian opettajan kanssa kyllä näistä keskustelua, mutta taisi jäädä koko asia vähän kesken, enkä ainakaan muista mikä lopputulema moisten juomien hyödyllisyydestä oli. Mutta ei näistä mitään haittaakaan kyllä ole, maistuvat oikein raikkaalta ja hyvältä. Hintaa pullolla on 3,95€.

Onko kollageenivesi sinulle jo tuttu tuote?

☺☺☺☺

kollageenia sisältävä vesi

Pullo saatu testiin blogin kautta.

Ps. Muistathan minut myös Instagramissa, Bloglovin’issa ja Blogilistalla! ♡

0

0 Comment

  1. Luin tietenkin koko ajan ”Vodka Collagen Beauty” ja ihmettelin, että onpa erikoinen innovaatio 🙂 Moinen kyllä veisi ”juo itsesi kauniiksi” -sanonnan ihan uudelle tasolle.

    0
    1. Haha, ihana Hanna! Et muuten oo ainut, Facebookissa tuli samanlaista kommenttia tästä! 😀

      0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM