Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Mimmin plussahuutis!

Noniiiiin, vihdoin se on taas auki, nimittäin Mimmin plussahuutis Facebookissa! 😀 Jos et pääse sunnuntaina plussakirppikselle Hakaniemeen (jonne on muuten tulossa yksin minulta SEITSEMÄN isoa kassia vaatteita myytäväksi), niin nyt on tilaisuutesi tsekata josko tuolla olisi tarjolla jotain kivaa. Lähtöhinnat sisältävät postarit Suomeen ja myynnissä on muutama tosi kiva juttu, josta luopuminen ihan oikeasti kirpaisee. Käykäähän siis kurkkimassa! 🙂

huutis

Ps. Muistathan minut myös Instagramissa, Bloglovin’issa ja Blogilistalla! ♡

0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM