Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Marrakesh – Violeta by Mango

Mulla on tässä jo parin viikon ajan ollut hullu lomakuume. Toisinsanoen olen haaveillut reissusta lämpimään ja manaillut kilpaa kohtaamieni tyyppien kanssa sitä, että kuka hullu täällä pystyy muka olemaan koko talven yhteen putkeen. Näköjään pystyy, kun on pakko, koska lomaa ei ole luvassa ennen kesää (jos sittenkään) ja rahatilannekaan ei tällä hetkellä ole parhaasta päästä. Pakko varmaan painella henkisesti Pauliinan matkassa Aasiaan, vaikka fyysisesti jatkan oleilua ihan täällä kotosuomessa.

Eksyin myös eilen fiilistelemään Mangon plussamallisto Violeta by Mangon kevään katalogia, jossa ollaan ilmeisesti Marokossa. Kelpaisi. Pakko todeta, että kyllä ne Mangolla osaa näitä kauniita kuvia ottaa, vaikkeivat kuviin oikean kokoista mallia osaakaan palkata, heh. Lomakuume koveni näitä kuvia katsellessa entisestään ja nyt teki ihan tosissaan mieli oikeastaan ekaa kertaa tilata myös muutama asia mallistosta, mm. tuo kuvien sininen jumpsuit, jolla hintaa on vain 26€! Näinköhän mulle mahtuisi päälle tuosta koko XXL, vai onkohan Violeta by Mangon malliston mitoitus kuinka pientä? Ehkä otan riskin…

Violeta by Mango MarrakeshVioleta by Mango Marrakesh 5 Violeta by Mango Marrakesh 2Violeta by Mango Marrakesh 7 Violeta by Mango Marrakesh 3Violeta by Mango Marrakesh 4  Violeta by Mango Marrakesh 6

Translation: I need vacation and Morrocco would be so cool. I love these Marrakesh-pictures from Violeta by Mango -collection! <3

Ps. Muistathan minut myös Instagramissa, Bloglovin’issa ja Blogilistalla! ♡

0

0 Comment

  1. Ota riski, mä ostan ton jos ei mee sulle!

    0
    1. Kannatti ostaa, sait haalarin! 😀

      0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM