Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

HUOMENTA PERJANTAI

Huomenta hieman viiveellä täältä Nummelan residenssistä. Herätyskello oli tänään kotipäivän kunniaksi asetettu vasta yhteentoista, mutta kimposin silti ylös jo tasan ysiltä. Välillä mulla tulee aikakausia, jolloin herään monena päivänä peräkkäin aivan tasan samaan aikaan, vaikkapa varttia vaille kuusi. Hämmentävää ja pahimpina stressikausina myös älyttömän ahdistavaa, varsinkin jos heräily ajoittuu esim. neljään ja uni ei meinaa millään jatkua. Viime yön nukuin onneksi pitkästä aikaa kuin tukki, joten ei edes väsyttänyt ja päätinkin jo nousta unien jatkamisen sijasta ylös.

Linnottauduin sitten suosiolla läppärin kanssa sohvan nurkkaan Nirvana-teepparissa (jota käytän yöpaitana) alushousuissa ja maailman suurimmassa Junarose-neuleessani (ostin koko Aleksanterinkadun Objectin viimeisen kappaleen -70% hintalapulla varustettuna, jes!). Kohta syliin kömpi uninen mopsi, jota ei todellakaan saa aamulenkille, ei kunnolla edes ylös ennen kymmentä. Käytännössä siis Jykä pitää raahata pesästään väkisin takapihalle seiskan aikaan aamulla ja herra kömpii välittömästi takaisin unille pikaisen ulkona pistäytymisen jälkeen. Ollapa itsekin koira.

DSC_0259 DSC_0264 DSC_0270

Eilen suoritin elämäni erikoisimman hiustenleikkuun asiakkaalle, joka makasi sairaalasängyssä. Tuo keikka antoi kyllä ajateltavaa ihan koko illaksi. Koskaan ei kyllä tiedä mitä tapahtuu ja kenelle, joten pitäisi tosiaan muistaa elää hetkessä ja nauttia niistä pienistäkin asioista täysiä. Vaikka kuinka tähän pyrkisi, niin silti se välillä muistuttelua vaatii, kun tuntuu, että elämässä ei ehdi niin paljon kun haluaisi. Tai ei oikeastaan ehdi keskittyä niin paljon niihin asioihin, joihin oikeasti ehkä pitäisi / haluaisi.

Onneksi loppuillasta tuli vähän kevyempää ajateltavaa kun katsottiin putkeen kaksi jaksoa Temptation Island Suomi-sarjaa. Myönnän olleeni aikoinaan jenkkiversion kova fani ja odotin myös TIS:n alkua innolla. Ja kyllä, olen heti koukussa. Siinä sitten vielä ennen nukkumaanmenoa Matti saneli minulle 11 miehen listan, jotka minä ottaisin ”sinkuiksi” omalle Temptation Islandilleni. Tuo lista oli aivan loistava ja saattaa vaatia kyllä ihan oman postauksensa…

Postauksen kuvat on napattu muuten ”etänä” uudella Nikon D5500:lla, jonka sain lainaan tällä viikolla. Edellisestä kamerastani (D5100) on tultu kyllä aikamoinen harppaus eteenpäin ja tässä mallissa mukana on myös mm. kosketusnäyttö ja wifi. Tuon wifin saakin kätevästi yhdistettyä puhelimeen ja käytettyä puhelinta kaukolaukaisijana ja ”etänäyttönä”. Aika näppärää.

Mutta nyt, alan hommiin, eikai näitä perjantaipäiviä (vaikka kotona ne usein vietänkin) ole ihan pelkästään höllöttelyyn tarkoitettu!

Ps. Muistathan minut myös Instagramissa, Bloglovin’issa ja Blogilistalla! ♡

0

0 Comment

  1. Aivan suloinen unipallero<3 Mun hauva on myös tosi aamu-unista sorttia, onneksi on perso ruualle, niin kippoa kolisuttelemalla se nousee 🙂

    0
    1. Joo, meillä on sama! Jykä juoksee heti keittiöön, kun murojen ääni kuuluu! 😀

      0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM