Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

H&M S/S 2015

Korkkasin juuri valmissalaatin ja ajattelin nautiskella sen lounaaksi auringonpaistellessa ikkunasta suoraan silmiin. Tämä viikko näyttää ainakin säiden puolesta aika kivalta, toivottavasti se loppuviikkoon ennustettu takatalvi lumisateineen jättää saapumatta ja kevät etenee entisestään…

Ajattelin tässä samalla jakaa myös nämä kuvat viime viikolta H&M:n showroomilta, jossa kävin blogikollegojeni kanssa hiplailemassa kevään mallistoja. Aika vähän on viime aikoina tullut käytyä yhtään missään blogitapahtumissa, joten oli ihan kiva hypistellä välillä uutuusmallistoja. Plussaahan tuolla showroomilla ei ole koskaan esillä, mutta pidin erityisesti H&M♡Coachella -malliston meiningistä, se toi mieleen vuosien takaisen H&M Against Aids-malliston kaikkine azteekkiprintteineen ja hapsuineen. Aika oivaa festaripukeutumista siis koko mallisto täynnä. Studio-mallisto puolestaan oli vähän vähemmän mieleeni, mutta kyllä sielläkin muutama aika ihana vaatekappale jäi kummittelemaan. Saapa nähdä, tuleeko joku kuvissakin näkyneistä asioista päätymään vaatekaappiini! 🙂

DSC_0248 DSC_0250DSC_0286 DSC_0254 DSC_0269 DSC_0276DSC_0327 DSC_0285 DSC_0321DSC_0271DSC_0329 DSC_0323 DSC_0330 DSC_0270

Translation: I visited H&M showroom last week. There was new collections H&M♡Coachella and Studio. I liked those prints a lot. 🙂

Ps. Muistathan minut myös Instagramissa, Bloglovin’issa ja Blogilistalla! ♡

0

0 Comment

 1. Itse ihastuin ihan ikihyväkseni tähän Coachella-mallistoon. Olen kyllä niin loistoasemassa tänä keväänä, etten kestä! Meikäläisn lempparein – ja omin tyyli kun on tapetilla, ja kaikkea ihanaa hippihörhelöä löytää vaikka mistä 🙂

  0
  1. Se oli kyllä sun näkönen mallisto! Ja sopii sun blogin nimeenkin loistavasti! 😉

   0
 2. sulle on blogissani jotain ;)..

  0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM