Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Vapaapäivänä kotona

Ollaan tänään vietetty Jyrkin kanssa vapaapäivää ihan vaan kotona hengaillen. Olen itse asiassa möyrinyt alakulossani tässä jo parisen viikkoa, joten tämä vapaapäivä epätavallisesti torstaina katkaisi työviikon ihan kivasti. Sanotaanko näin, että muutamat jutut eivät ole ihan menneet niinkuin alunperin toivoin, joten on vaihteeksi ollut vähän suvantovaihetta ilmassa. Mutta ei voi mitään ja eikun vaan eteenpäin, näinhän tämä tuppaa elämässä menemään. Onneksi pari kivaa juttua on jo tällä viikolla tapahtunut ja toivottavasti viikonloppukin jatkaa sitten samalla nousujohteisella linjalla. Kunhan nyt vielä rämmin ensin tuon huomisen perjantaipäivän läpi…

Vaikka koti ei todellakaan ole tiptop, räpsin äsken muutaman kuvan täältä. Ostettiin Matin kanssa muutama viikko sitten uusi telkkari Gigantista ja on katottu sarjoja taas iltaisin. Lisäksi on pelattu myös lainassa olevaa Pleikkaria ja etenkin The Order:1886 -peliä, joka ilmestyi viime viikolla. On kyllä visuaalisesti upea peli, mutta mulla meinaa mennä hermo, kun oon niin huono siinä. Meiltähän siis löytyy PS3, mutta neloseen ei olla vielä sijoitettu, vaikka pelata tykätäänkin. Kai se vihdoin olisi luovutettava ja marssittava pleikkariostoksille.

Ajattelin myös tehdä lähiaikoina hieman muutoksia meidän makkariin. Nuo Vallilan punamustat kelohonka-verhot saavat lähtöpassit ja tilalle päätynee Marimekon keltaista pientä unikkoa. Lisäksi tarkoituksena olisi vaihtaa vähän uusia julisteita vanhoihin kehyksiin (tällä hetkellä kehyksissä on yli 10 vuotta vanhat Kill Bill-julisteet) ja ikuisuuden ostoslistalla ollut mattokin olisi ihan kiva makkariin vihdoin löytää. Löysin jo yhden potentiaalisen, mutta tottakai oikea koko on siitä koko ajan lopussa.

Tosiaan omista vaatteistani olenkin kirpparia varten tehnyt aikamoista inventaariota ja nyt ne kaikki mahtuu taas (melko) mukavasti kaappiin (ja tuohon rekkiin, joka tuo lisätilaa kivasti vaatesäilytykseen). Viime viikonloppuna kävin vielä uudestaan kaikki kaapit läpi ja myyntiin päätyi yksi iso Ikeakassi lisää vaatetta. Tuo minun työhuonehan on siis meillä yhdistetty työ- ja ”vaatehuone”, ja itse asiassa ainut huone, jonka saa meillä (vessaa ja kylppäria lukuunottamatta) ovella suljettua. Oli kyllä hyvä päätös vaihtaa makkari tuohon toiseen huoneeseen, tuo työhuone toimii nimittäin kieltämättä myös aika kätevänä varastona esim yllätysvieraiden saapuessa…

Keitin muuten äsken itselleni cappucinon ja nautiskelin sitä tuossa asioita mietiskellen. Päätin sitten lämmittää kahville kaveriksi pakastimesta löytyneen gluteenittoman korvapuustin, jonka kuitenkin onnistuin lahjakkaasti käräyttämään mikrossa. Nyt sitten koko kämppä tuoksuu kärventyneelle korvapuustille. Mutta on se kumma, kyllä vaan kuvassa pulla näyttää herkulliselta, vaikka olikin kivikova ja sisältä aivan musta ja syömäkelvoton. Tähän voisi varmaan todeta, että asiat ei todellakaan aina ole sitä miltä ulospäin näyttää… Että se siitä pullantuoksuisesta kodin hengettärestä taas kerran! 😉

Jyrki PS4 Makkari Vaatteet Tyohuone Uusi laukku Kirppiskamat Mariskoolit Kaappi Tiskikone Leipalaatikko Home Sweet Home Jyrki Dolce Gusto Lokki Kahvia Hyvan elaman anatomia Gluteeniton Korvapuusti

Translation: I have day off today! And I’m just chillin’ with my pug Jykä at home. 🙂

Ps. Muistathan minut myös Instagramissa, Bloglovin’issa ja Blogilistalla! ♡

0

0 Comment

  1. Kiitos mukavasta postauksesta, tästä tuli hyvä mieli, vaikka sinulla taisi olla mieli maassa tätä tehdessä. Toivottavasti tekisit enemmän kotipostauksia (siis myös sisustuksesta) koska ne ovat kovasti mieleeni 🙂

    0
    1. Kiitos kommentista. 🙂 Jostain syystä tuntuu, että kotona ei tapahdu niin paljon muutoksia, että sitä jaksaisi ihan viikottain kuvailla. Ja toki meillä on yleensä myös aika kiva kaaos päällä! 😉 Muutamia kotijuttuja löytyy tuolta HOME-tagin alta: http://www.plusmimmi.com/category/home/

      0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM