Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Salarakkaani Jan Paukert

Törmäsin ennen Prahan reissua Karhunkadun Kafka-blogiin, josta löysin muutamankin kivan Praha-vinkin. Laitoin tietysti talteen parhaat ja yksi näistä oli Jan Paukert niminen (voileipä)kahvila, joka tarjoilee todella taidokkaasti tehtyjä leipiä, kuin pieniä taideteoksia, noin euron kappalehintaan. Harmi vaan paikka on ilmeisesti menossa konkurssiin, tai ainakin melko suurissa rahavaikeuksissa, mutta onneksi ehdittiin vielä ennen sen (mahdollista) sulkemista paikalle ja vielä toimintaa tukemaan. Peukut pystyyn, että Jan Paukert pysyy pystyssä! Tällä kertaa paikalla oli keskellä päivää meidän lisäksi ihan vaan muutama asiakas, harmittaa kyllä, sillä tämä paikka oli ihana!

Valikoitiin molemmat pari leipää (nämä on siis luonnossa huomattavasti isompia miltä kuvissa näyttää, vertaa vaikka Matin olutpulloon) ja juomat tiskiltä ja hintaa koko setille jäi vajaa 7€. Minä valitsin surimileivän ja vuohenjuustokarpaloleivän ja Matti puolestaan maisteli paria erilaista kinkuilla kuorrutettua herkkuleipää. Leivät olivat kyllä todella herkullisia ja haaveilen nytkin tuosta vuohenjuustokarpaloleivästä. Päädyttiin siinä sitten istuskelemaan ja lepuuttelemaan jalkoja astetta pidemmäksi aikaa ja nautiskeltiin myös paikalliset leivokset. Ostettiin vieläpä lopuksi tsekkiläisiä konvehteja koiravahdille kotiinviemisiksi. Ilmeisesti paikka tarjoilee myös keittoa ja ehkä salaattiakin, mutta nämä leivät, ne ainakin vievät kielen mennessään ja toimivat oikein oivana välipalana kesken päivän. Löytääpä kahvilasta tai oikeastaan sen herkkumyymälästä kotiinviemiseksi vaikkapa hilloja ja muita herkkuja (ellei matkusta ainoastaan käsimatkatavaroilla, kuten me…). Hyvähän se on ihmisellä olla yksi salarakas Prahassa, minulla se on tämän reissun jälkeen Jan Paukert! 😉

Jan Paukert, Národní 981/17, Praha

Jan Paukert 5Jan Paukert 1 Jan Paukert 2Jan Paukert 6Jan Paukert 4 Jan Paukert 3    Jan Paukert 7Jan Paukert 10 Jan Paukert 8Jan Paukert 11Jan Paukert 9 Jan Paukert 12

Translation: Jan Paukert-cafe in Prague (Národní 981/17), perfect stop for delicious sandwich!

Ps. Muistathan minut myös Instagramissa, Bloglovin’issa ja Blogilistalla! ♡

0

0 Comment

 1. Näyttää hyvälle kyllä! Mut tuskin voittaa mun maksis-valkosipuli-basilikaleipiä 😉

  Tuo vuohenjuustoleipä ois munkin valinta!

  0
  1. Joo, no ne painii kyllä aivan omassa sarjassaan! 😉

   Tuo vuohenjuustoleipä oli täydellinen…

   0
 2. Heidi. P says: Vastaa

  Näyttää hyvältä. Ihan nälkä tulee. 🙂 Lurps !

  0
  1. No eikö näytä ja voit kuvitella, että myös maistui… 😀

   0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM