Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Purkkimafia.fi!

Purkkimafia logoIIIIK! Purkkimafia.fi on vihdoin auki! Ollaan puuhasteltu tätä uutta kauneusyhteisöä kaikessa hiljaisuudessa viime syksystä saakka ja nyt vihdoin saman sivun alta löytyy lähes 30 kappaletta laadukkaita suomalaisia kauneus- ja kosmetiikkablogeja! Toivottavasti tekin löydätte Purkkimafian blogeista uutta luettavaa ja ennenkaikkea niitä kauneusvinkkejä ja inspiraatiota, minä ainakin olen viettänyt Purkkimafiassa blogista toiseen sukellellessa jo useamman tunnin. Kerrassaan huikeita taitureita koko yhteisö täynnä! Niin ja jos kirjoitat kauneusblogia ja haluat mukaan, niin kannattaa laittaa vaikka ihan saman tien hakemus Purkkikseen vetämään, sillä uusia blogeja, niitä rekrytaan mukaan myös jatkossa! 🙂

Purkkimafia.fi // Purkkimafia Instagramissa // Purkkimafia Facebookissa

0

0 Comment

  1. Jeeeeeeeeeeeeeee! <3 <3 <3

    0
    1. Sä näytät hyvältä Purkkiksessa! :´)

      0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM