Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Perjantaipullo (vko 8) – Aco Rebalancing Cleansing Foam

ACO:n puhdistusvaahto on pitkään kuulunut suosikkituotteisiini. Aloittelin kymmenisen vuotta sitten ensin rasvoittuvan ihon pinkillä versiolla (koska pinkki), kunnes siirryin jossain vaiheessa paremmin iholleni sopivaan sekaihon siniseen. Nyt sain sitten testiin uudistuksen läpi käyneen sinisen Rebalancing Cleansing Foam-version ja koska minulla oli vielä vanhaa vaahtoa pullon pohjat jäljellä, suoritin näistä kahdesta vertailua rintarinnan.

ACO puhdistusvaahto

Ensinnäkin pullon ulkonäkö on kokenut melkoisen päivityksen ja nyt tuote ei näytä enää yksinomaan niin ”teineille suunnatulta”. En tosin ole ihan varma onko tämä uusi pakkaus jopa makuuni kuitenkin hieman liian neutraali. Aikoinaan nimittäin kiinnostuin ACO:n tuotteista apteekissa siksi, etteivät ne varsinaisesti näyttäneet niiltä hajuttomilta ja mitäänsanomattomilta apteekin tuotteilta (if you know what I mean). Pullokoko on uudistuksen myötä säilynyt onneksi samana (150ml), eikä sitä ole lähdetty vaivihkaa muuttamaan.

Vanhan ja uuden vaahdon INCI on melko identtinen, mutta uuteen on lisätty kuorivia AHA-happoja, joita pakkauksessakin ihan mainostetaan. Pesutuntumassa iholla en vanhan ja uuden välillä kyllä huomaa rehellisyyden nimissä mitään eroavaisuutta. Lisäksi uuteen on lisätty hajusteita, jotka edellisestä puuttuivat kokonaan. Vaikka en itse erikoisemmin välttele lisättyjä hajusteita, ovat ne kuitenkin yksi eniten ihoärsytystä aiheuttavista ainesosista ja minusta edellinen vaahto toimi ilman niitä oikein mainiosti. Tuote pysyy kuitenkin varmasti edelleen lempparinani, se nimittäin poistaa meikin kasvoilta (myös silmistä) yhtä hyvin kuin ennenkin ja pidän vaahdon jättämästä pestystä tunteesta iholla.

☺☺☺☺+

Tuote saatu testiin blogin kautta.

Translation: One of my favourite cleansing foam is ACO’s ’blue one’. This is the new version of it and it is still worth of buying.

Ps. Muistathan minut myös Instagramissa, Bloglovin’issa ja Blogilistalla! ♡

0

0 Comment

  1. Mä niin tykkään tuon tuoksusta! <3

    0
    1. Joo, tuossa on kyllä tosi hyvä tuoksu, kivan mieto! 🙂

      0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM