Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Olia-hiusvärikoulussa oppimassa – Kuinka onnistua kotivärjäyksessä? (+ KISA)

Pari viikkoa sitten perjantaina vietettiin hulvaton päivä Bella-porukalla L’Oréalin studiolla Garnier Olia-hiusvärikoulussa (joku teistä ehkä bongasikin jo meidän meininkiä Instagramista hashtagilla OliaxBellablogit). Toisinsanoen nautiskeltiin ensin porukalla brunssia, kuultiin samalla faktaa Olia hiusväristä ja vinkkejä hiusten kotivärjäykseen, valittiin jokaiselle meistä sopiva hiusväri, värjäiltiin toinen toisiltamme hiukset, saatiin meikkaajalta ehostukset ja poseeratiin kuvaajalle ”jälkeen”-kuvien muodossa.

Minä hääräilin päivän aikana useammankin pään kimpussa ja mm. Pauliinan liukuvärjätyistä hiuksista (kuva alhaalla) tuli aivan tosi onnistuneet. Omaan päähäni kaipasin lähinnä taittoa latvaan, pois tuosta sitkeästi esiin puskevasta punaisesta ja sitä onneksi myös sain. Kaupan päälle hiuksiini tuli myös aivan mieletön kiilto! Viralliset jälkeen kuvat näätte myöhemmin, mutta tässä hieman esimakua värjäyskoulusta ja vinkkejä onnistuneeseen kotivärjäykseen, voitte aloittaa vaikka katsomalla ensin tuon alla olevan videon. Ja mikäli vuoden hiusvärit kiinnostaa, niin suosittelen lukemaan postauksen loppuun saakka! 🙂


Olia HiusvarikouluOlia Hiusvarikoulu 2Olia Hiusvarikoulu 17Olia Hiusvarikoulu 3Olia Hiusvarikoulu 14 Olia Hiusvarikoulu 4Olia Hiusvarikoulu 7Olia Hiusvarikoulu 18Olia Hiusvarikoulu 5 Olia Hiusvarikoulu 6 Olia Hiusvarikoulu 8 Olia Hiusvarikoulu 9Olia Hiusvarikoulu 16Olia Hiusvarikoulu 15 Olia Hiusvarikoulu 10 Olia Hiusvarikoulu 11 Olia Hiusvarikoulu 12 Olia Hiusvarikoulu 13

Garnier Olia-hiusväri on siis kestoväri, eikä se sisällä ollenkaan ammoniakkia. Olian teho perustuu öljypohjaiseen teknologiaan ja se on hellä sekä hiukselle, että hiuspohjalle. Öljy antaa lisäksi hiuksiin upean kiillon ja pehmeyden. Tykkäsin itse väristä kovasti, levittyy varsin letkeän koostumuksensa takia aika näppärästi (tosin hieman haastava esim liukuvärjäyksissä) ja antaa hiuksiin todellakin kunnon kiillon. Minulla yleensä myös päänahkaa kutittaa hiusvärin vaikutellessa, mutta Olian kanssa ei ollut onneksi tätäkään ongelmaa. Suosittelen kokeilemaan!

MIMMIN VIISI VINKKIÄ ONNISTUNEESEEN KOTIVÄRIIN

1. Valitse hiusväri aina kartan hiusväritupsusta, älä tuijota pelkästään paketin kyljessä olevaa kuvaa. Vertaa tämän jälkeen kartan numeroita. Ensimmäinen numero kertoo värin tummuuden (1=musta, 10=erittäin vaalea) ja pilkun jälkeen tulevat numerot sävyn ja vivahteen. Sävyn ja vivahteen numeroiden selitykset löydät hiusvärikartasta.

2. Muista, että hiusväri ei vaalenna värjättyä väriä, eli jos sinulla on mustaksi värjätyt hiukset, et saa niistä ruskeita heittämällä päälle ruskean kestovärin.

3. Älä suotta säästele värin kanssa. Epätasainen lopputulos johtuu yleensä siitä, että väriä ei ole levitetty tasaisesti kaikkialle. Älä siis nuukaile, vaan levitä reilusti väriä kunnolla kaikkialle hiuksiin. Pitkiin hiuksiin tarvitset siis ainakin kaksi paketillista väriä. Mikäli värjäät hiukset yhdellä värillä, on hyvä idea kammata hiukset läpi harvapiikkisellä kammalla.

4. Sijoita istuviin kertakäyttöhanskoihin (esim. kertakäyttöiset ohutta kumia olevat ”siivoushanskat” ovat hyvät). Vaikka hiusväripaketissa on mukana hanskat, ovat napakammin istuvat hanskat huomattavasti kätevämmät. Muista myös käyttää hanskoja koko värjäyksen ajan.

5. Emulgoi väri lisäämällä siihen vähitellen vettä ja pyörittelemällä väri omalla massallaan irti esim. hiusrajasta. Voit myös suojata hiusrajan ihon jo ennen värjäystä esim. vaseliinilla. Huomioi, että mikäli voidetta levittyy yhtään hiuksiin, ne eivät siltä kohtaa värjäydy.

Onnistuneita värjäyshetkiä teille kaikille! 🙂

Haluatko voittaa itsellesi vuoden hiusvärit? Seuraa minua Instagramissa (@plusmimmi) ja toimi ohjeiden mukaan. Yksi onnekas teistä voittaa vuoden Garnier Olia-hiusvärit itselleen!

Ps. Muistathan minut myös Instagramissa, Bloglovin’issa ja Blogilistalla! ♡

0

0 Comment

 1. Kiitos hyvistä ohjeista :)! Sitä kysyisin, että mitä noissa ohjeissa tarkoittaa emulgointi, siis 5. kohdassa? Tai ylipäätään tuo emulgointi lisäämällä vettä ja pyörittämällä väri omalla massallaan irti hiusrajasta :D? Piiloblondi ei oikein ymmärtänyt..

  0
  1. Eli emulgointi tarkoittaa juuri sitä, että lisätään vähitellen vettä hiuksiin ja pyöritellään ja tavallaan vaahdotetaan sitä väriä, jolloin se irtoaa paremmin. Samoin sillä värillä saa pyöritettyä värjäytymät paremmin hiusrajasta irti. Jos menee suoraan suihkuun niin voi olla, että väri ei lähdekään helposti irti. 🙂

   0
 2. Rouva Yrjänä says: Vastaa

  Hei! Kokeilin jokin aika sitten värjätä hiukseni Garnierin Olia hiusvärillä ja kaikista kokeilemistani hiusväreistä se oli ehdottomasti hoitavin, hellävaraisin ja miellyttävimmän tuoksuinen (tärkeä ominaisuus tuoksuherkälle!) hiusväri. MUTTA valitettavasti Olia oli myös lyhytkestoisin väri. 🙁 Väri haalistui hiuksistani parissa viikossa eikä sen jälkeen ole tullut kyseistä tuotetta enempää testailtua. Harmi!

  0
  1. Ohoh! Aika ikävä kuulla! :/ Minulla on väri pysynyt hyvin, mutta ei ollutkaan mikään ”radikaali” muutos (tyyliin vaaleasta tummaksi tms. jolloin väri pyrkii aina alussa pakenemaan hiuksesta).

   0
   1. Rouva Yrjänä says: Vastaa

    Sitä ihmettelinkin, kun värjäsin hiukseni kuitenkin mahdollisimman lähellä nykyistä väriäni (tummanruskea) olevalla värisävyllä. Noh, ehkä tuote ei sitten vain sopinut jostain syystä meikäläisen hiuslaadulle mikä on kyllä harmi, kun muuten tuote olisi ollut kotikäyttöön juuri sopiva!

    0
    1. No jopas on! Ei sitä itselleen sopivaa väriä kyllä löydä kuin testailemalla.

     0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM