Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Harddecore Praha

Olin ennen Prahan matkaa ottanut talteen muutamia osoitteita erilaisiin potentiaalisiin vierailun arvoisiin putiikkeihin ja yksi niistä oli Harddecore, joka myy Tsekkiläisten suunnittelijoiden tuotteita, kuten keramiikkaa, koruja ja vaatteita. Viime maanantaina marssittiinkin sitten ostoksille Harddecoreen ja tällä kertaa mukaan tarttui ainoastaan parit korvikset. Harmitti kyllä kovasti, että oltiin liikenteessä vain käsimatkatavaroilla ja laukut olivat jo täynnä, sillä tuolla olisi ollut vaikka mitä kivaa ostettavaa. Haluan vinkata tästä kaupasta teillekin, mikäli Prahassa pyöritte. Nappailin nämä muutamat kuvat myymälästä ja palailen varmasti tuonne sitten itsekin taas seuraavalla kerralla. Menkäähän siis tekin, jos Tsekkiläinen suunnittelu kiinnostaa!

Harddecore, Senovážné náměstí 2088/10A, 110 00 Praha

harddecore Prague harddecore Prague 2 harddecore Prague 3 harddecore Prague 4 harddecore Prague 5 harddecore Prague 6 harddecore Prague 7 harddecore Prague 8 harddecore Prague 9 harddecore Prague 10 harddecore Prague 11 harddecore Prague 12 harddecore Prague 13 harddecore Prague 14 harddecore Prague 15

Translation: Harddecore in Prague (Harddecore, Senovážné náměstí 2088/10A, 110 00 Prague) is really nice shop full of Czech design.

Ps. Muistathan minut myös Instagramissa, Bloglovin’issa ja Blogilistalla! ♡

0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM