Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

VUOSIKATSAUS 2014

TammikuuTammikuu 2 Tammikuu 3

Tammikuussa

Kävin ahkerasti koulua. Olin kolarissa (peräänajo). Olin Nikonin ruokakuvauskurssilla Kuurassa. Vierailin Haikon Kartanossa Porvoossa. Hanna kävi Lontoosta kylässä.

HelmikuuHelmikuu 2 Helmikuu 3

Helmikuussa

Olin Jussi-gaalassa. Katsoin TV:stä paljon Olympialaisia ja kannustin hulluna Leijonia. Vierailin Meiran tehtaalla. Sain ruusun ystävänpäivänä. Juhlittiin Matin synttäreitä perinteisten kotibileiden merkeissä. Simo värjäsi minun hiukset latvoista lilaksi. Saara teki minusta miehen. Otin pitkästä aikaa ripsienpidennykset. Reissasin pari kertaa Tampereelle työn merkeissä.

Maaliskuu 3 Maaliskuu 2 Maaliskuu

Maaliskuussa

Juhlittiin äitin 60v synttäreitä Thaimaassa pari rentouttavaa viikkoa. Snorklasin ja kala puraisi. Olin luistelemassa n. 15v tauon jälkeen. Käytiin Matin kanssa Ricky Tick Big Bandin ja Julkisen Sanan keikalla Korjaamolla.

Huhtikuu 1 Huhtikuu 2 Huhtikuu 3

Huhtikuussa

Tuskastelin kovasti koulun ja rästiin jääneiden tehtävien kanssa. Oltiin Savossa. Kirjoitin sopparin Bella-blogeille siirtymisestä. Vietettiin porukalla pääsiäistä meillä. Vaalensin siskon hiukset. Värjäsin omat latvani pinkiksi.

Toukokuu Toukokuu 3 Toukokuu 2

Toukokuussa

Siirryin Bella-blogeille sekä bloggaamaan, että mediamyyntiin töihin. Sisustettiin meidän toimistoa Hakaniemessä. Juhlittiin Bella-blogien 2v synttäreitä. Matkasin Lontooseen Hannan luo. Sain elämäni hienoimman kukkakimpun (lukijalta, jota olin auttanut). Jännäsin jääkiekon MM-kisoja. Käytiin Elsan kanssa laivalla. Äänestin.

Kesakuu 3 Kesakuu 2 Kesakuu

Kesäkuussa

Täytin 30. Sain Matilta lahjaksi pitkään haaveilemani MBMJ:n kellon. Olin Miley Cyrusin keikalla. Mulle järkättiin yllätyssynttärit. Tein taas hädässä koulutehtäviä. Elin avocado-tomaattiruisleivillä. Vietettiin kaupunkijuhannus. Oltiin Pepin kanssa Serenassa ja Klaus K:ssa yötä. Lähdin Jykän kanssa Savoon.

Heinakuu 1 Heinakuu 2 Heinakuu 3

Heinäkuussa

Lomailtiin. Höllöteltiin Savossa mökillä. Tyhjensin vanhoja kamojani roskikseen aikamoiset määrät. Löydettiin meille aika pätevä mökkitontti. Vuokrattiin ekaa kertaa ikinä asuntoauto. Festaroitiin porukalla Ruisrockissa. Lähdettiin Matin kanssa reissuun Keski-Eurooppaan. Vietettiin kolme viikkoa Audissa välillä Saksa-Hollanti-Belgia-Luxemburg-Saksa. Saksa voitti jalkapallon maailmanmestaruuden, kun oltiin Belgiassa. Mentiin reissun jälkeen takaisin mökille Savoon. Vietettiin päivä Tammisaaressa. Päivitin blogia ennätyksellisen vähän.

elokuu 3 elokuu 2 elokuu

Elokuussa

Festaroitiin Flow-festareilla ja Blockfesteillä. Palasin kesälomalta töihin. Töissä oli kovin kiireistä. Tilattiin helteiden uuvuttamana kotiin ilmalämpöpumppu. Iphone hajosi ja parin kuukauden ajalta kaikki kuvat hävisivät. Reissattiin työporukan kanssa Tallinnaan. Kuun lopussa Matin kanssa melkein erottiin.

Syyskuu syyskuu 2 syyskuu 3

Syyskuussa

Bastella Media osti Re:fashionin, joten duunia tuli lisää. Vaihdettiin makuuhuone toiseen huoneeseen ja sain kunnon työhuoneen. Tein tosi paljon töitä. Vietettiin viikonloppu Pepin kanssa Pariisissa katsomassa Jay-Z ja Beyonce. Käytiin pitkä viikonloppu Italiassa viettämässä Matin äidin synttäreitä.

lokakuu1 Lokakuu Lokakuu 2

Lokakuussa

Vietettiin Biozel-iltaa Ravintola Juuressa. Risteiltiin JUNAROSE-porukan kanssa Viking Gracella. Mietin mitä uusia juttuja keksisin blogiini ja aloitin #TBT ja Perjantaipullo-postaussarjat. Varasin meille lennot New Yorkkiin jouluksi. Hukuin töihin.

marraskuumarraskuu 3 marraskuu 2

Marraskuussa

Remontoitiin kotia. Juhlittiin firman pikkujouluja REBEL-porukalla. Juhlittiin perheen kanssa joulua Savossa kuusi viikkoa etukäteen. Sairastuin flunssaan. Kuvasin Jykästä joulukorttikuvat. Käytiin KHL-pelissä ja pääsin Esa Tikkasen kainaloon. Simo leikkasi ja värjäsi mulle pitkän polkan. Tahdoin.

joulukuujoulukuu 2 DCIM100GOPROGOPR0650.

Joulukuussa

Fiilistelin ja varailin vähitellen juttuja lomallemme New Yorkkiin. Sain elämäni suurimmat veronpalautukset. Vanhempani kävivät meillä viikonlopun kylässä. Jykä lähti kolmeksi viikoksi Savoon. Tein koko kuukauden työt kahdessa viikossa. Oltiin joululahjojen kanssa kerrankin ajoissa. Lähdettiin New Yorkkiin joulun viettoon. Lomailin vuoden vaihteessa kolme viikkoa. Minulla oli kova yskä. Vuosi vaihtui kotibileissä.

Vuosi 2014 oli minulle hyvä. Ei mikään huippu, mutta ihan tarpeeksi hyvä. Päällimmäisenä vuodesta mieleen jäi tietysti kiitollisuus reissuista ja muista kivoista jutuista, kuten yllätyssynttäreistä. Nyt kun mietin, niin syys-, loka- ja marraskuu etenkin hujahtivat aivan järjetöntä vauhtia ohi. Oli niin älyttömästi tekemistä ja stressikäyrät aika tapissa, että tämä kolmen viikon yhtäjaksoinen loma tässä vuoden vaihteessa teki kyllä hyvää. Vuoden aikana ehdin reissuillani Thaimaahan, Englantiin, Saksaan, Hollantiin, Belgiaan, Luxemburgiin, Viroon, Ranskaan, Italiaan ja Jenkkeihin eli yhteensä kymmeneen maahan. Toivottavasti sama tahti jatkuu myös vuonna 2015, sillä jos ei ole vielä selväksi käynyt niin rakastan matkustamista! Uskon vahvasti, että tästä vuodesta tulee vähintäänkin yhtä hyvä kuin edeltäjästään. 🙂

Ps. Muistathan minut myös Instagramissa, Bloglovin’issa ja Blogilistalla! ♡

0

0 Comment

  1. Hyvän kuuloinen vuosi kaikkineen. Ihana määrä matkustamista sanon minä. Samaa toivoisin itsellekin, reissaaminen vaan paranee ajan kanssa 🙂

    0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM