Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Treenikuulumisia!

Kun muut liittyivät vuoden alussa kuntosalille, niin minä irtisanoin koko salijäsenyyden. Hektinen syksy osoitti, etten yksinkertaisesti tule käymään salilla täällä Nummelassa niin usein, että kannattaisi maksaa jatkuvaa kuukausijäsenyyttä. Haluaisin kyllä liikkua, syksyllä kävin tutustumassa työpaikan läheiseen saliin, josko ehtisin treenata ennen/kesken/jälkeen toimistopäivän ja sali vaikuttikin tosi hyvältä ja sijaitseekin vain kulman takana toimistolta, mutta vielä en ole päässyt asian kanssa ihan sinne toteutusvaiheiseen saakka. Salista olisi saatava itselleni ehdottomasti viikottainen rutiini, joka olisi merkattu kalenteriin aina samaan aikaan ja siitä/niistä ei sitten luistettaisi, vaikka olisi samaan aikaan ties mitä tehtävää. Ei se tunnin salipyrähdys sitä TO DO-listaa kovin paljon lisää, päinvastoin!

Olen miettinyt tämän melko hyvälumisen talven myötä myös hiihtämisen aloittamista. Minähän hiihdin koko nuoruuteni (myös ihan kilpaa) ja pidän lajista edelleen. Uskoisin, että osaisin hiihtää edeleleen, mutta kunto ei taida olla ihan ennallaan. Murtsikassa on kyllä oma viehätyksensä ja ladulle tuonne Nummelan Harjulle pääsisi tästä meiltä kotoa aika näppärästi. Nyt kun tavoitteena ei olisi enää hiihtää verenmaku suussa kilpaa, niin voisi keskittyä enemmän myös siihen luonnon fiilistelyyn samalla kuntoa kohottaen. Hiihto tuntuu tällä hetkellä olevan vähän trendilaji ja minun piti jo viime Savo-reissulla ottaa sukset tänne etelään, mutta niin vaan pääsivät kaikessa tohinassa kuitenkin unohtumaan. En haluaisi ostaa uusiakaan, kun entiset on varmaan edelleen ihan tarpeeksi hyvät näihin tarpeisiini.

Pitäisi myös vissiin aktivoida viime keväältä tuttu motivaatiomaanantai-postaussarja taas, jotta saisi vähän lisättyä liikuntaa elämään. Samalla voisi vähän muistuttaa itseään niistä astetta terveellisimmistä elämäntavoista ja vähentää esim. herkuttelua ja laittaa nekin rahat vaikka matkakassaan. Matkoista puheenollen tulossa on kevään mittaan jo parikin reissua, joista en ole vielä maininnut, joten ylimääräisille euroille löytyy kyllä muitakin kohteita kuin herkut tai ulkona syöminen (joka muuten tulee äkkiä aika hintavaksi). Hyvä muuten kirjoitella aiheesta juuri nyt, kun suuntana huomenna on Berliini ja ainakin neljä päivää ulkona ravintoloissa syömistä… Mutta toisaalta, olen nyt käynyt ainoastaan kerran koko vuoden aikana ulkona lounastamassa ja Berliinissä on ravintoloissa niin edullista, ettei tosikaan.

Lisäksi pitäisi lisätä taas veden litkimistä. Olen aina ollut tosi huono juomaan vettä ja tarvitsen ihan oikeasti muistuksen sitä varten. Minua ei vaan yksinkertaisesti janota ja jos juon monta litraa päivässä, niin saan ravata vessassa ihan koko ajan. Kokeiltu on Plant Nannyt ja muut vedenjuontiapplikaatiot, mutta tuloksetta! Välillä se veden ”väkisin juominen” on ihan yhtä tuskaa, kun tuntuu, ettei vaan mene alas! En ole tästä syystä uskaltautunut mukaan parhaillaan pyörivään Sodastreamin vesihaasteeseenkaan… 😀 Juon vettä toki esim. aamulla kilpparilääkkeiden kanssa ja lounaalla lasillisen, mutta en mitenkään ”suuria määriä” tai litratolkulla. Voiko vedenjuojaksi todella oppia ilman, että täytyy juosta jatkuvasti vessassa?

Tämmösiä ”treenikuulumisia” tänne, toivottavasti teidän vuosi on alkanut urheilun suhteen hieman aktiivisemmissa merkeissä!

hmKuvituksena H&M:n plussapuolen aika ihania urheilujuttuja

Ps. Muistathan minut myös Instagramissa, Bloglovin’issa ja Blogilistalla! ♡

0

0 Comment

 1. Katoin tuota alinta paitaa eilen H&M:ssä silmät sydäminä ♥___♥ Mutta en raaskinut ostaa, treenipaitoja kun löytyy jo muutenkin liikaa siihen nähden miten harvoin niitä tulee käytettyä! 😀

  Ja itsekin olen ihan surkea vedenjuoja. Välillä tulee kausia jolloin pakotan itseni juomaan monta litraa päivässä, mutta vessassa ravaamiseksihan se menee, joten ei uskalla harrastaa tuota muulloin kuin kotipäivinä. Mulla paras vinkki tuohon on ottaa joku ISO kannu tai tuoppi tai vastaava täyteen vettä ja juoda 2 pillillä, niin sitä tulee juotua ihan huomaamatta paljon enemmän kuin hörppimällä.

  0
 2. Ite oon alottanu tämmösen ohjatun 10 vkon ohjelman, tavoitteena ”emäntä ja loppuelämä pysyvästi kuntoon” 😉
  Tuo veden juonti kyllä kuljettaa ihan kivasti eikä hetkeen ohi menekkään. Toisaalta hyvä ku juoksettaaniin tietää, että munuaiset toimii 😀

  0
 3. Kyllä se vessassa ramppaaminen vähenee, mutta se että tarvii ravata siellä, ei oo huono juttu ollenkaan. Päinvastoin! Elimistö toimii silloin paremmin, samoin aineenvaihdunta.
  Itse aloitin juomaan vettä 2,5l päivässä nyt vuoden alussa, ennen hyvä että join ollenkaan :p

  0
 4. Kyllä se muutamassa päivässä helpottaa.
  Lisäks voi vähän koittaa pidentää taukoja, ettei heti kipase veskiin kun vähän tuntuu siltä. Ekat pari yötä saa heräillä monta kertaa, mutta loppuviikosta jo helpottaa 🙂

  0
 5. Nimetön says: Vastaa

  Minä juon vähintään 3 l vettä päivässä. Olen juonut tuon verran jo vuosia. Pidän jääkaapissa puolen litran puteleita valmiiksi kylmettymässä ja aamulla ensimmäiseksi sängystä noustua siemaisen litran. Vesi on vaan hyvvää, ja tekee hyvää iholle, mahdollisille turvotuksille jne. Tietenkin se poistuu elimistöstä, mutta en usko, että ravaan vessassa useammin kuin useimmat ihmiset. En tosin juo veden lisäksi kuin pari mukia kahvia ja pari lasia rasvatonta maitoa.

  0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM