Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Postikortteja Berliinistä

Berliini 1Berliini 2Berliini 3Berliini 5IMG_5274Berliini 6

Ehkä kahdeksas kerta täällä Berliinissä. En pysy enää laskuissa! 😀 Tulin siis lauantaina ja ollaan sen jälkeen vietetty todella arvokasta frendiaikaa Maiskin kanssa ihan koko rahan edestä. Ohjelmassa on ollut mm. mielenosoituksen takia peruttu lentokenttäbussi, paljon sushia, pari taksimatkaa, viiniä, Primark-shoppailua, guavaschorlea, tanssimista räppibaarissa, mate-maistiaiset, suoristusrautakiharat, monta uutta hauskaa kohtaamista, ”David Beckham”, hajonnut valokuva-automaatti, yksi totaalinen Bomfunk MC’sin Freestyleristä sekoaminen, 3,50€ döneriä, aamuseiskaan valvomista, yhdet missatut ruokafestarit, Burger Kingin hampurilaisia peiton alla, pirun kalliit lakanat ja 140cm futon, joka on sujuvasti jaettu parin yön ajan. Nyt siirryn hotellille reissun viimeiseski yöksi ja lähden tänään Zizzin vieraana Curve is Sexy-messuille pyörimään. Palataanpa siis taas asiaan! Berliini kiittää ja kuittaa! 🙂

Ps. Muistathan minut myös Instagramissa, Bloglovin’issa ja Blogilistalla! ♡

1+

0 Comment

 1. Oisin muuten kateellinen Primark-shoppailusta, mutta lähden torstaina Saksaan ja pääsen itse samoihin hommiin 😀 Nauti loppumatkasta!

  Emmi L.
  http://happyfeetingblogi.blogspot.com

  0
  1. Joo, tällä kertaa ei ollut mikään hullu shoppailutarve, kun on tässä ollut mm. siellä Jenkeissä aika hiljattain, mutta onhan se Primark aina Primark. Vitsi kivaa reissua myös sulle! 🙂

   0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM