Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

OOTD – Calvin Klein Plus Size Hooded Down Puffer Coat

Justiinsa tämä ilta, kun taivaalta tulee vettä, lämpömittari näyttää +3°C ja ulkona on aikamoinen pääkallokeli on juuri oivallinen hetki esitellä toinen toppatakkiostokseni Macy’sin plussapuolelta New Yorkista. Takkihan vilahti jo kuvissa viikko sitten maanantaina, mutta halusin siitä vielä kunnon kuvat Savossa oikeasti takille sopivassa -15°C kirpakassa pakkaskelissä, joten nämä kuvat on napattu viime maanantaina Savon lumisissa maisemissa talviauringon paistaessa pilvettömältä taivaalta.

Päädyin ostamaan tämän pitkän, polven alle olevan eli midi-mittaisen toppatakin siksi, että se tuntui ihan tajuttoman lämpimältä päällä. Käytän niin paljon mekkoja ja hameita, että pitkä takki talvella on aivan välttämättömyys. Tämä on siis Calvin Kleinin plussamallistoa ja löytyy Macy’sin sivuilta täältä. Eikä muuten ole musta, vaan harmaa! 🙂 Takissa oli tägi, että jonkun teknologian ansiosta se pitää lämpimänä -20 saakka, mutta vasta hotellilla tajusin että kyse onkin fahrenheiteista. Sitten pitikin heti Googletella asiaa, mutta onneksi celsiuksiksi muutettuna se on -28,9°! Ei taas niin mitään logiikkaa, mutta hyvä että näin päin!

Takki – Coat Calvin Klein Plus Size (3XL) // Housut – Joggers F21+ (2XL) // Kengät – Boots Zalando (41)
Calvin Klein Plus Size Hooded Down Puffer Coat Calvin Klein Plus Size coat Calvin Klein Plus Size

En kestä tuota ekan kuvan fiiliksissä pinkovaa Jykää. Oli muuten kaveri aika intona (vaikka Savossa hurjan hyvin viihtyykin), kun tultiin kolmen viikon erossaolon jälkeen hakemaan poika viikonloppuna vihdoin kotiin. Onneksi nyt ei enää tätä Mimmiä palele, kun on kunnon toppatakit pakkasille! 🙂

Tietääkö muuten joku, myydäänko Calvin Kleinin plussamallistoa missään Euroopassa/Eurooppalaisessa nettikaupassa? 🙂

Saappaat blogin kautta saatu.

Ps. Muistathan minut myös Instagramissa, Bloglovin’issa ja Blogilistalla! ♡

0

0 Comment

  1. Moi! Ainakin Nordstromilta saa tilattua kaikenlaisia huippumerkkeä Michael Korsista, DKNY:stä, Calvin Kleinistä yms monesta muusta plussa koossa 🙂

    0
  2. Toi oli kyllä tosi fiksu ostos! Kyllä ne pakkaset viimeistään kuun loppupuolella taas pamahtaa päälle..

    Pakko sanoa, etten ole yhtään pakkasihminen, joten nautin näistä lämpöisistä päivistä, kun ei tarvitse vuorautua kymmeneen kerrokseen vaatetusta. 😀

    0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM