Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Marskin perinneateria

Kerroin jo eilen, että vietettiin tämä viikonloppu Matin isän kuusikymppisiä Marskin Majalla ja oli ihan pakko laittaa nyt sunnuntai-illan kunniaksi vielä kuvia tuolta itse eiliseltä illalliselta. Vierailtiin ensin Marskin Majalla ja kuultiin tarinaa Majan vaiheista. Huikeita juttuja kyllä. Kierroksen jälkeen siirryttiin ruokailemaan ja vitsi että olikin hyvät pöperöt! Syötiin Marskin perinneateria pitkän kaavan kautta (ruokalista tuossa alla). Lammas oli todella herkullista ja ohukaiset lempparillani, eli lakkahillolla, kruunasivat koko setin. Lisäksi ruokaa oli todella riittävästi, sitä sai jopa santsata!

Pitkin illallista kuultiin oppaaltamme Heikiltä lisää tarinoita Marskin pöydän tavoista ja niitä tietysti noudatettiin myös koko ruokailun ajan. Mm. toilettiin ei saanut poistua ennen kahvia. Ja entäs nuo kattauksen aidot alkuperäiset Lotta Svärd-astiat, aivan ihania! Yllätyin kyllä todella positiivisesti ja voin suositella Marskin perinneateriaa lämpimästi, mikäli tuonne päin eksytte.

Marskin perinneateria Marskin perinneateria 2 Marskin perinneateria 3 Marskin perinneateria 4 Marskin perinneateria 5 Marskin perinneateria 6 Marskin perinneateria 7 Marskin perinneateria 8 Marskin perinneateria 9 Marskin perinneateria 10

Translation : Happy Birthday (60 years) my boyfriend’s dad! We had very delicious birthday dinner last night. I loved the lamb and pancakes with whipped cream and cloudberry were the perfect end. 😛

Ps. Muistathan minut myös Instagramissa, Bloglovin’issa ja Blogilistalla! ♡

0

0 Comment

  1. Heidi. P says: Vastaa

    Näyttää hyvältä. Ja kuten sanoit, on varmasti huikea kokonaisuus. Täytyy laittaa muistiin, jos vaikka joskus järkkäisi juhlat tuonne.

    0
    1. Joo, siis yllätti todella positiivisesti! 😛

      0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM