Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Maanantain mietteitä

1. Miksi on erikseen olemassa ”joulukukkia”? Mitä niille pitää tehdä loppiaisen jälkeen? Heittää pois? Meilläkin tuossa komeilee edelleen yksi.

2. Mitä tapahtuu homejuustolle parastaennenpäiväyksen ohimenemisen jälkeen? Homehtuuko se ”yli”? Kyselee Aurajuustofani-84

3. Miksi ne tyypit, joilla ei ole bussiin kuukausikorttia ja jotka maksavat hi-taaaaas-ti joko käteisellä tai maksukortilla tunkevat yleensä aina ekana bussiin? Tätä mietin joka ikinen kerta Kampissa bussiin jonottaessani.

4. Mietinpä tässä myös, että onkohan ne jotka suunnittelee nuo bussiaikataulut ajaneet itse koskaan ruuhka-aikoina tuota Turun motaria, etenkin välillä Espoon Ikea-Munkkiniemi?

5. Miksi koskaan ei varsinaisesti ole fiilistä tehdä kirjanpitoa? (Kirjanpitäjä laittelikin jo asiasta viestiä…)

6. Miksi ennen kun ottaa koiran tuntuu, että sen kanssa on muka hankalaa ja sitä pitää miettiä tarkkaan, mutta kun on ottanut koiran ja elää sen kanssa, tuntuu että miten on ikinä muka pärjännyt ilman.

7. Jos nukun 9 tuntia, miksi olen väsyneempi kuin jos nukun 8 tuntia? Eihän tässä hommassa ole mitään logiikkaa!

8. Miten voi olla, että meinaan lipsauttaa Matin tulevan synttäriyllätyksen päivittäin mitä erikoisemmissa yhteyksissä?

9. Miksi aina kun kirja/lehti on mukana, sitä ei huvita/ehdi lukea, mutta kun sen jättää kotiin, tekisi tietysti mieli lueskella. Olen kantanut mukanani tuota uusinta Bridget Jonesia nyt aika pitkään…

10. Miten ihmeessä minua alkaa aina ärsyttää aivan suunnattomasti yleensä jossain vaiheessa lautapelejä porukalla pelatessa? Saatoin nimittäin taas eilen vähän hermostua kesken pelin…jyrki mopsi maanantai

Translation : It’s monday. Again.

Ps. Muistathan minut myös Instagramissa, Bloglovin’issa ja Blogilistalla! ♡

0

0 Comment

 1. Omg! Luulin just lukeniini itseni kirjoittaman tekstin…?!;-)

  0
  1. Hahaha! 😀

   0
 2. Sirpaleena says: Vastaa

  viimeiseen kohtaan meikäläisellä kuuluu myös minigolf, jostain kumman syystä pinna palaa jossain kohtaa ihan täysillä, sillä johtaako vai onko viimeinen ei toellakaan ole väliä.
  nimim. muuten ihan rauhallinen ihminen

  0
  1. Joo, siinä kyllä kans palaa pinna…:D

   0
 3. Ahahah en kestä Jykän ilmettä! :—–D

  0
  1. Älä! 😀

   0
 4. ”7. Jos nukun 9 tuntia, miksi olen väsyneempi kuin jos nukun 8 tuntia? Eihän tässä hommassa ole mitään logiikkaa!”
  -unen laatu on tärkeempää kuin määrä… Eli jos sä nukut Koko yön sikeesti ilman heräilyä, niin oot virkeämpi aamulla kuin sillon jos heräilet pitkin yötä vaikka nukkuisit yli 8h. 🙂 ja oon huomannut tän iha itsekin.. Koska välillä ku nukun oikein sikeesti koko yön (vaikka nukkuisin vaa joku 7-8h) niin oon aamulla ollu paljon pirteempi ku sillon ku heräilen pitkin yötä( ja nukun 9-10h) 🙂

  0
  1. Joo, näinhän se on. Ja just se toki vaikuttaa, että missä kohtaa sitä unta myös herää. Mystistä! 😀

   0
 5. Nimetön says: Vastaa

  3. Jos hidastelevat tulisivat vikana bussiin, ehtisi nopeat istua ainakin +2min, kun itse dösähän ei lähtis yhtään aiemmin. Nimim. Suoritin epätarkoituksenmukaista hidastelua ruuhka-aikaan (OMG), kun dösakortti lakkasi toimimasta ja sit piti olla jotain sellaista kuin käteinen siihen lippuun. Dösassa hidastelu tuntuu kuoleman synniltä ja jo kilsa ennen omaa pysäkkiä pitää olla valmiina poistumaan h-i-d-a-s-t-e-m-a-t-t-a.

  0
  1. Hehehe, apua, toi on painajasmainen tilanne! 😀 Onneksi selvisit! 😉

   0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM